“Butonul de panica” pentru cameriste si personalul hotelier

Scris de

New York plate 2010Asociatia Hotelurilor din New York a propus implementarea unui sistem de siguranta si protectie pentru anagajatii marilor hoteluri din statul american.

Sistemul de alarma portabil este destinat cameristelor si personalului angajat si va pemite acestora sa primeasca ajutor imediat ce il solicitata. Perioada de proba propusa pentru utilizarea acestui sistem este de un an. El va servi personalului de fiecare data cand cameristele vor face menajul sau chelnarii si anagajatii responsabili vor fi chemati pentru mini- bar.

“Butonul de panica”, cum e numit in engleza, poate fi activat imediat si usor pentru a cere ajutor rapid la fata locului. Propunerea face parte dintr-un nou contract pentru sapte ani ce urmeaza a fi discutat si semnat intre Asociatia Hotelurilor din New York si sindicatele din domeniu. Ratificarea acestei dispozitii de catre sindicate va fi supusa la vot ulterior, cand se vor discuta contractul si propunerile Asociatiei.

Sursa: Le Point
Sursa foto: Wikipedia

Etichete: , , , , , , ,

NemiraNemira
EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.