Cat de departe ai merge pentru a-ti salva cainele?

Scris de

Orice iubitor de animale isi pune la un moment dat intrebarea: ” Cat de departe as merge pentru a salva viata micului meu prieten blanos?”  In cazul australianului Steve Porter care are drept tovaras un caine de patru ani, pe nume Jessie, raspunsul a fost ”al naibii de departe”.
Jassie printre stanciIn timpul unei sesiuni de vanatoare de iepuri la stancile Mt. Beckworth, Jessie, un veritabil Jack Russell a cazut printr-o crapatura in timp ce urmarea o pisica salbatica. Cainele a ramas captiv intre doi bolovani, la 12 metri adancime.
Porter a strans un grup de tineri, apti de munca, inarmati cu rangi si cricuri care sa il ajute sa dea la o parte rocile. Eforturile lor au fost in zadar, asa ca au apelat serviciul de urgenta, care a putut muta doar rocile mai mici.
In cele din urma a fost adusa o masina de la Melbourne, care a dus pana la capat sarcina de a muta bolovanul masiv de 30 de tone ce il tinea prizonier pe Jessie. A fost nevoie de 100 de ore de sapaturi, in noptile reci oamenii lucrand si pana la ora 1. Bucatile de ficat cu care era tinut in viata cainele erau puse pe sarma. In final, bolovanul a fost miscat, ”milimetru cu milimetru”, pana cand Jessie a fost eliberat si ridicat cu ajutorul unui lat pentru prins caini.

Costul total al acestei operatiuni a ajuns la aproximativ 2.100 de dolari.
Autor: Laura Anton

Sursa: Gawker
Sursa foto: Gawker

Etichete: , , ,

NemiraNemira
EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.