Help Net a primit distinctia de Superbrand

Scris de

Help Net a primit distinctia de SuperBrand pentru anul 2011, fiind al doilea an consecutiv in care ii este confirmata prezenta puternica si valoroasa pe piata. Criteriile de jurizare au fost reputatia, calitatea serviciilor oferite, precum si indeplinirea promisiunii de brand si diferentierea fata de concurenta.

“Aceasta certificare obtinuta pentru a doua oara consecutiv, reprezinta recunoasterea ferma a muncii noastre in cei aproape 14 ani de activitate. Sunt foarte mandra sa ma aflu la conducerea unui SuperBrand, iar primirea  acestei distinctii,  pentru al doilea an la rand, este certificarea ca am facut alegerea corecta si ca ma aflu in locul potrivit”, a declarat Isabelle Iacob, fondator Help Net Farma SA.

Pe langa cele doua premii din partea Superbrands, Help Net se mandreste si cu nominalizarea in Top 50 “Cele mai valoroase branduri romanesti”, editat de Brandient pentru Business Week, in anul 2006.

Fondata in 1998, Help Net Farma este o companie romaneasca pe actiuni ce opereaza una dintre cele mai importante retele de farmacii din Romania. Help Net Farma face parte, alaturi de  importatorul si distribuitorul de produse fitoterapeutice si dermatocosmetice Green Net, din grupul Farmexim, primul importator si distribuitor de produse farmaceutice din Romania.

Lantul de farmacii Help Net are 135 de puncte de vanzare, peste 1.300 de angajati si un trafic lunar de peste 650.000 de persoane.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , ,

NemiraNemira
EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.