Moartea vine prin Twitter

Scris de

Cine ar fi crezut ca celebrul site de micro-blogging, unde povestesti despre pasta de dinti, va fi folosit de armata NATO pentru a triangula bombardamentele din Libia?

Da, NATO utilizeaza acum tweet-urile ca parte a informatiilor folosite pentru a-l localiza pe dictatorulMuammar Gaddafi si fortele sale de mercenari.
Twitter a fost extraordinar in privinta revoltelor din Egipt si Iordania. Informatiile vor fi filtrate pentru relevanta si autenticitate, dupa care sunt trecute mai departe pentru coroborare pe teren.
Mike Bracken, purtator de cuvant al NATO, spune ca orice campanie militara se bazeaza pe orice sursa disponibila, fie dintr-o conferinta, fie de pe internet, retele sociale sau presa. “Daca luam informatii dintr-o conferinta de presa din Roma sau daca luam informatia de la cineva care o transmite la mana a doua, vom lua informatii libere de pe internet, vom lua de pe Twitter, orice sursa media si centrul nostru va furniza din toate astea date utilizabile”, a spus el.

Normal. Nu conteaza de unde ai informatia, important e sa o ai… Pentru ca informatia este putere…

Sursa: Dvice
Sursa foto: Dvice

Etichete: , , , , , , , ,

NemiraNemira
EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.