Precious by Alin Dinica

Scris de

Modelele noii colectii de bijuterii Precious by Alin Dinica S/S 2013 Collection abordeza un stil indrazneț, energic si plin de culoare. Aceasta linie de trend-forward prezinta o serie unicat de cercei, coliere si bratari unde piesele colectiei sunt lucrate manual si proiectate pentru a crea un aspect care este unic pentru linia Precious.

Conceptul inedit al creatorului Alin Dinica se regaseste in design-ul fiecarei bijuterii in parte, fie aceasta o bratara, un colier sau o pereche de cercei. Prin combinatiile de nuante calde ale cristalelor de bohemia, alaturate metalului rece, creatorul reuseste sa obtina un echilibru intre stilul avangardist si stilul elegant, dand celei ce le poarta sclipirea nemuritoare a giuvaierului.

Datorita formelor deosebite si culorilor neobisnuite bijuteriile din colectia Precious sunt accesorii fashion cu un puternic impact vizual in ton cu ultimele tendinte din moda, pastrand aerul exclusivist.

Care este modelul vostru preferat?
Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , ,

NemiraNemira
EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.