Tokyo Skytree, cel mai inalt turn din lume

Scris de

De doua ori mai mare decat turnul Eiffel, cu o inaltime de 634 metri si costuri ce s-au ridicat la suma de 806 milioane de dolari, Tokyo Skytree s-a deschis la sfarsitul lunii mai. 

Constructia face parte din eforturile operatorilor feroviari niponi de a atrage clienti. Dezvoltatorul, Tobu Railways, se asteapta ca turnul sa fie vizitat de 32 milioane de persoane in primul an.

Biletele necesare pentru a urca in Tokyo Skytree sunt tot mai greu de gasit, acestea fiind deja vandute pana la mijlocul lunii iulie, lasandu-i pe vizitatorii dornici de a vedea cel mai nou punct de atractie al capitalei japoneze sa astepte cel putin pana in vara.

Se poate ajunge la Tokyo Skytree coborand la statia ”Tokyo Skytree” de pe linia Tobu Isesaki sau la statia Oshiage de pe liniile de metrou Hanzomon si Asakusa.

Cel mai potrivit moment pentru a vizita turnul sunt zile de iarna, ​​in lunile ianuarie si februarie, cand ceata din Tokyo este minima, sau pe timp de noapte, atunci cand se aprind atat luminile din oras cat si turnul in sine.

Autor: Denise Mihalache

Sursa: CNN
Sursa foto: CNN

Etichete: , , , , , ,

NemiraNemira
EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.