Brazilia pierde puncte importante in fata Olandei

Scris de

Dupa cel de-al patrulea weekend al Campionatului Mondial de volei masculin din Brazilia, Serbia, Rusia si Cuba sunt inca liderii grupelor din care fac parte.

Polonia, actuala campioana, desi a urcat in clasament, in prezent se afla pe locul doi in grupa D.

Olanda a reprezentat cea mai mare surpriza a campionatului de anul aceasta, castigand in fata echipei braziliene cu 2-3. Chiar si asa, Brazilia este inca in fruntea grupei A cu 19 puncte, urmata de Bulgaria, care are acelasi punctaj, insa cu un golaveraj mai mic. Korea inca nu a reusit sa acumuleze niciun punct.

In grupa B, Franta si China au adus multe surprize. Echipa antrenorului francez Philippe Blain a trecut peste probleme, castigand in fata Italiei in tie-break. Oricum, Italia si-a luat revansa Duminica, printr-un castig de 1-3 in fata gazdelor.

Serbia a avut un obiectiv clar atunci cand a zburat spre China – sa se intoarca acasa cu 6 puncte in plus. Sarbul Sasa Starovic si echipa sa au avut doua seturi castigate, pierzand totusi unul in favoarea Chinei. In acest fel, China a dovedit ca victoria lor de saptamana trecuta in fata echipei franceze nu a fost doar rezultatul jocului slab prestat de “les bleus”.

Rusia este singura echipa neinvinsa din aceasta editie a Campionatului Mondial, cu 8 victorii la activ.

Primul meci dintre SUA si Finlanda a adus cu sine un rezultat surprinzator: echipa Finlandei a jucat dur si cu multa incredere, in acest fel obtinand victoria in fata echipei americane. In cel de-al doilea meci, fara sa surprinda pe nimeni, SUA a castigat cu 3-1.

Situatia din grupa D devine din ce in ce mai interesanta. Polonia, dupa doua victorii asupra Argentinei, este acum clasata pe locul secund, detasandu-se de Cuba cu 3 puncte. Amandoua echipele se vor ciocni saptamana viitoare, luptandu-se pentru primul loc in grupa.

Sursa: Volleycountry
Sursa foto: Lyngsat-logo

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.