Bucurestiul, la start pentru arena sportiva

Scris de


Capitala va avea Sala Multifunctionala, Academie de Tenis, patinoar nou, toate pe terenul de langa Arena Nationala. De altfel, in primavara acestui an, Primaria Capitalei a cerut Guvernul terenul pe care va demara aceste investitii.

290 de milioane de lei este suma pe care Primaria Municipiului Bucuresti (PMB) o ofera pentru proiectarea si construirea Salii Multifunctionale. Practic, castigatorul licitatiei va trebui sa se ocupe de eliberarea terenului, proiectarea, organizarea de santier a viitoarei investitii precum si de constructia acesteia.

Constructorul va fi desemnat in aceasta toamna. Sala ar trebui sa fie gata in 36 de luni de la data atribuirii contractului. Ea va fi accesibila urmatoarelor sporturi: tenis, baschet, handbal, fotbal în sala, badminton, volei, hochei pe role, floorball, box, atletism, gimnastica, tir sportiv, scrima, tenis de masa si altele.

Potrivit proiectului de hotarare de pe site-ul PMB, arena multifunctionala va avea o capacitate de 12.000 de locuri pe o suprafata totala de 40.000 de metri patrati. Constructia va avea 3 etaje, parter si subsol.

Sursa: Renne
Sursa foto: Starea presei

Etichete: , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.