Sex, City si Yoga

Scris de

Are 57 de ani si in numarul pe septembrie al revistei britanice Glamour i-a fost conferit titlul de “cea mai sexi actrita in viata”. In “cvartetul” feminin devenit emblematic din serialul de televiziune “Sex and the City”, Kim Cattrall a interpretat cu succes cel mai nonconformist personaj – pe celebra Samantha Jones.

Ultimul sezon al seriei nu a insemnat si sfarsitul carierei artistice. In prezent, actrita face sali pline la Londra, cu piesa “Dulcea pasare a tineretii” scrisa de Tennessee William.

Recent, Kim Cattrall si-a dezvaluit si secretul “tineretii ei fara batranete”: yoga. Sistemul de care este deja dependenta si pe care l-a botezat “fizzy yoga” este de fapt o combinatie de fizioterapie si yoga si actrita declara ca practic acest stil de exercitii i-au salvat viata.

Le practica sistematic si determinarea si seriozitatea au ajutat-o sa remedieze durerile din articulatii si sa-si intareasca musculatura intr-un mod pe care nu-l mai considera posibil peste 50 de ani.

“Corpul meu e o vioara Stradivarius si vreau sa il mentin in forma buna, nu neaparat din motive de sanatate cat mai ales ca sa pot munci in continuare”, a spus ea.

Sursa: Renne
Sursa foto: Huffington Post

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.