A purtat 15 luni aceeasi pereche de jeansi. In numele stiintei

Scris de

Se pare ca au rezistat cu brio. Nu stim insa cum a depasit momentul colegul lui de camera.

Un student de la Universitatea Alberta din Canada a cumparat o pereche de jeansi in valoare de 167 de dolari. Si i-a purtat zi de zi, unoeri si noaptea cand dormea, timp de 200 de zile. Ca se mai alunge din odor, tanarul i-a bagat intr-o punga in frigider o data la patru zile.

Dupa cele 15 luni, nu i-a bagat la masina de spalat pana ce profesorul sau de Ecologie Umana nu a studiat bacteriile stranse in ei. Ciudat este ca nivelul acestora a fost normal chiar si dupa aceasta perioada si ca nu au fost depistate organisme care sa le puna oamenilor sanatatea in pericol.

Dupa spalare i-a purtat din nou 13 zile consecutive iar profesorul i-a testat din nou. Nivelurile bacteriilor erau aceleasi ca dupa 15 luni de purtare zilnica.

Interesant experiment. Noroc ca de Craciun studentul a primit cadou o noua pereche de jeansi. Probabil apropiatii sai se roaga sa nu cumva sa vrea sa repete experimentul.

Sursa: io9
Sursa foto: io9

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.