Poarta spre lumea de dincolo, descoperita in Turcia

Scris de

O echipa de arheologi italieni a descoperit poarta spre lumea de dincolo. Nu va speriati, nu e nimic inspaimantator, doar otravitor.

Pe numele sau grec Ploutonion, aceasta este o pestera aflata in sud-vestul Turciei, in zona Pamukkale, in apropierea orasului antic Hierapolis. Zona este intesata de izvoare termale iar pestera e plina de gaze nocive si puternic mirositoare, care pot cauza instantaneu moarte. Arheologii au gasit si un bazin in apropiere, pe care preotii il foloseau.

Deloc surprinzator, viziunile acestora erau halucinatii provocate de inhalarea de gaz in concentratie mai mica. Langa bazin se mai afla si o serie de trepte si un templu, plus o columna si o dedicatie catre Kore si Pluto.
Intr-un fel de turism religios, oamenilor li se permitea sa elibereze pasari in zona pentru a le vedea cum isi gasesc imediat sfarsitul, ca si tauri, sacrificati in cinstea lui Pluto. Acestea erau legate cu sfori si tarate imediat inapoi dupa ce mureau din cauza gazelor.

Geograful Strabon scria ca “spatiul este atat de plin de vapori asa de cetori si densi incat cu greu puteai vedea pamantul. Orice animal paseste inauntru moare instant”.
Zona a fost locuita pana in secolul al IV-lea si vizitata ocazional timp in inca 200 de ani. In secolul al VI-lea Plutonium a fost ras de pe fata pamantului de crestini. Ulterior, cutremurele au desavarsit distrugerea. Pluto era in mitologia greco-romana numele zeului care guverna lumea de dincolo. Numele sau anterior era Hades, dat de primii greci.

Descoperirea a fost facuta de Francesco D’Andria de la Universitatea din Salento si colaboratorii sai. Acestia au reconstruit virtual situl. Crapatura din sol inca este periculoasa ca si acum mii de ani, mai multe pasari murind in timpul excavatiilor.

Sursa: SlashGear
Sursa foto: SlashGear

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (2)

 

 1. .. Acest articol se trimite din oraşul Arad,Ţara România, Continentul Europa.Este scris in limba română.Traduceţi-l din limba română în limba engleză

  INFORMAŢII SCRISE TRIMISE DIN RAIUL CERESC

  Constatând că piesele arheologice recuperate din apele râului Crişul Alb, hotarul comunei Zărand jud.Arad,conţin pe lângă fotografii cu Isus Cristos din timpul răstignirii şi brâul cu desene de animale şi oameni în culorile spectrului solar ,similare notelor muzicale din Simfonia a IX.lea Scherzo ,de Beethoven ,eram sigur că acestea conţin şi vocea lui Isus Cristos Am încercat anii în şir să descopăr această voce.Am solicitat la conferinţele internaţionale la care am participat şi în volumele publicate,ca posesorii de computere să caute vocea cu propriile aparate. Rezultat zero..
  În noaptea de 25 mai 2011 la orele 23 difuzoarele computerului au transmis primele sunete şi voci. Transmisia a durat aproximativ 10 ore.După terminarea „programului”, am încercat să deschid computerul şi să înregistrez pe disc magnetic sunetele şi vocile transmise de computer..Nu am reuşit. In cele din urma Serviciile Internet au transmis subsemnatului informaţiile „ Information Rights Management în Microsoft Office 2003” din care rezultă că documentul nu poate fi citit decât de destinatar ,iar acesta nu poate adauga nici un cuvint la cele existente pe înscris Dacă destinatarul moare documentul nu mai poate fi citit .Am dedus : sunetele şi strigătele de pe piesa arheologică din nopatea de 25 mai 2011 au regim asemănător .Sunt restricţionate.
  Aceste informaţii le-am prezentat in seara zilei de 6 VII 2011 ,la www Baricada,ro Erau de fata domnii Ghilea director,Chiriţă Alex. Şef serviciu şi restul personalului .În timpul transmiterii acestor informaţii cu aparatura studioul Baricada ro şi după terminarea transmisiei ,inclusiv în zilele următoare ,au fost cazuri de contestare cu virulenţă şi batjocură.,luare în râs şi bătaie de joc a informaţiilor mele ( A se vdea comentariile scrise pe internet arhiva www Baricada . ro )) Nu am avut dovezi pentru combaterea lor şi argumente a provenirii din spaţiu. Singura dovadă era piesa arheologică SCRIPTU LUI RA pe care, cu lupsa, se observă fotografii ce redau informaţiile auzite la computer..
  După terminarea transmisiei ,dl director Ghilea mi a prezentat o scrisoare primită prin fax la studiou .Nu continea adresa expeditorului şi nici numele destinatarlui.Textul era scris într-o limbă necunoscută. Dl Ghilea mi -a dat scrisorea pentru studiu Poate, zicea dumnealui,autorul se referă la informaţiile tranimise ,în această seară,prin Baricada .ro Am lut o pagină din scrisoare -. După studiul ,cu mijloacele sumare de care dispuneam în acel timp,am reţinut : scrisoarea analizează informţiile prezentate de subsemnatul in aceea seară la internet – Face trimitere la un ZEU. În luna februarie 2015 , după dobândirea mai multor informţii asupra intrnetului am reluat scrisoarea cu pricina Am tradus , cu ajutorul serviciului Google 1304 cuvinte (din care cuvintele de la randul II se repetă de 14 ori ,iar cele de la randul III de 25 de ori. )
  Menţionez, FĂRĂ AJUTORUL CONDUCERII ŞI PERSONALULUI Serviciului Google, din INTERNET , această SCRISOARE UNICAT ,LA NIVELUL ISTORIEI OMENIRII , venită direct din RAIUL CERURILOR,nu putea fi tradusă.Pentru ajutorul primit, aduc mulţumirile mele acestui serviciu, conducerii şi tutuor acelor care s-au implicat in realizarea acestei traducerii.. De asemenea doamnei profesor Viorica Frenţiu din localitate Galşa,Judetul Arad România ,continentul Europa.
  Cele 1304 cuvinte, traduse din Scrisoare ,sunt suficente pentru a constata că:
  -Autorul scrisorii este o Finţă conştientă din Raiul Ceresc.
  -Este în temă cu Programul complet a lui Iisus Cristos privind Răstignirea şi învierea.
  -A obţinut aprobarea pentru audierea de către subsemntului a Programului lui Iisus Cristos
  -Sunetul dat de bătutul piroanelor în membrele lui Iisu Cristos,,schimbul de cuvinte dintre Iisus şi soldaţii care-l păzeau, convorbirea dintre Iisus rastignit pe cruce şi spiritele negative ,.procesul învierii şi declaraţiile lui Iisus după înviere,inclusiv hotărârea ingerilor prin care Isus era declarat Împăratul Împăraţilor lumii ,auzite de mine,la internet ÎN DATA data de 25 mai 2011 sunt atestate de către autorul acestei scrisorii Fac parte din PROGRAMUL ÎNVIERII CARE SE AFLĂ ÎN EDEN. . Au fost trmise prin SISTEMUL ELECRONIC direct DIN RAIUL CERESC unde sunt înregistrate pe ceva asemanator discului magnetic de pe Pământ,
  -AUTORUL SCRISORII , evident ,răspunde în locul meu LA batjocura ACELOR CARE AU LUAT ÎN RÂS INFORMAŢIILE mele ,PE ACEASTĂ TEMĂ, PUBLICATE IN VOLUMELE TIPĂRITE şi transmise prin internet la studioul WWW BARICADA . RO, De asemenea , DEMONSTREAZĂ că Programul există în Raiul Ceresc, s-a trnsmis pe pământ.şi poate fi ascultat în condiţiile descrise în această scrisoare.-
  Textul scrisorii este compus din două părţi_Partea I-a sinteza informaţiilor ,iar Partea a II-a informaţii detaliate..
  .
  Date statistice, transmise de computer,
  -Pagini internet, format A/IV………. 7
  -Words ………………………….. 28
  -Caractere fără spaţiu………………. 181
  -Caractere cu spaţiu……………… …225
  -Paragrafe……………………………. 7
  -Aliniate …………………………… 27
  2 ) Referitor la traducerea cuvintelor din scrisoarea trimisă prin fax:
  -Scrisorea este scrisă într-o limbă necunoscută din care se regasesc cuvinte în toate limbile
  de pe pământ
  – S-a tradus un numar limitat de randuri.Acestea sunt relatate in continuare
  -În scrisoare sunt redate, în general ,numai prima literă a cuvâtului. din limba necunoscută Aceste litere sunt supuse cercetării pe baza descoperirilor ştiinţifice folosite de internet sub licenţă. (Unele descopeiri sunt ,altele nu sunt ,cunoscute de utilizatorii internetului.)Procesarea textului din scrisoare,presupun,se realizează la nivelul intrnetului în „ camera specială „ Rezultatul calculelor,comparaţiilor,fotogrfiilor etc.se difuzeză prin computer –
  -Computerul prezintă pe ecran cuvintele din scrisorea primită în limba textului scris şi separat traducerea fiecărui cuvânt în limba română . Plus cuvintele sinonime Pentru unele cuvinte trimite definiţii şi exemple. Din acestea , unele sunt cuvinte cheie care se regăsesc în limba română şi explică un grup de cuvinte din scrisoarea autorului

  PARTEA I-A SINTEZA INFORMAŢIILOR DIN SCRISOAREA TRIMISA PRIN FAX

  I ) TEXTUL DIN SCRISOARE : :
  Rd. 1 . MZP ooo e o œ ooo oo L ù oo  ; zČ x
  ooo ; ooooooo e œ o dù oo Ú z€Ú oo c ooo på6 o 59 x z€å6 o c ooo på6 o U
  CONŢINE :
  1 persoanele la care se adresează această scrisoare
  2 informaţii despre ştiinţa cerului
  3 informaţii despre Duhul Zeului (vezi mai sus în text „ Ú z€Ú „
  4 informaţii despre învierea lui Iisus Cristos

  TRADUCERE GOOGLE
  1 ) PERSOANELE LA CARE SE ARESEAZĂ ACEASTĂ SCRISOARE

  Rand. Cuvântul corespondent literelor de pe verticalăCuvintele cu litere majuscule
  1) sunt traduse de computer. Sunt cuvinte cheie Literele minuscule sunt
  formulate de noi pentru a explica sensul cuvintelor cheie şi a propoziţiei.

  MZP ?
  M BĂRBAŢI ŞI FEMEI ( Traducere cu Limba Africană)
  P ? Computerul nu a descoperit limba in care figurează cuvantul cheie din această
  propoziţie care începe cu litera” P.”.Este vorba de „Pământeni „
  cuvânt din limba română cu semnificaţi „care trăiţi pe pământ”

  Z De la Z la Z şi iar de la Z. Litera Z este la sfârşitul alfabetului..,Deci,autorul
  Scrisorii se adresează oamenilor care contestă Dumnezeirea şi prezenţa lui Iisus
  Cristos la creaţia Universului,trăiesc pe Terra azi şi vor trăi în continuare
  până la sfîrşitul acestei civilizaţii(Traducere cu Limba Africană )
  ooo

  2 INFORMAŢII DESPRE ŞTIINŢA CERURILOR i

  e
  ASISTAŢI ( Traducere cu Limba Maghiară )
  – LA (Traducere cu Limba Zulu) informaţii electronice care se conduc în
  Cer
  – E :DE ELECTRONIC – sistem (Traducere cu Limba Africană)
  e De electronic – sistem este compus din DOUĂ E-mail (Traducere cu
  Limba C Haitiană )
  – e =.E mailul electronic A lui Iisus Cristos (
  Traducere cu Limba C.Haiteană )şi
  DE ( Traducere cu Limba Albaneză )
  -e = e mail =:poştă electronică ( Traducere cu Limba C Haiteană şi Limba
  Turcă),.
  E-MAILUL lui Iisus Cristos sau DUHUL ZEULUI ( vezi cuvintele , Ú z€Ú
  Conţine PROFEŢIA din Scriptu- lu RA ( Sfanta Scriptură) cu privire la
  activitatea integrală a lui Iisus Cristos şi separat ÎMPLINIREA acestei profeţii
  (Profeţiile care se vor împlinii în viitor vor fi consemnate în e mail la data
  împlinirii lor).Ceeace se prezintă azi,prin www Baricada ro.este o parte din E
  mailul lui Iisus Cristos..
  E-mailul poştă eletronică aseamănă corespondenţei prin poştă . şi
  PERMISULUI DE CONDUCERE. Fiecre om are un e mail în care se
  înregistrează , la dimensiuni electronice, pe baza unui
  sistem, toate acţiunile , informaţiile auzite şi chiar gîndirea Evidenţa se
  conduce în mai multe locuri din Univers.(vezi în acest sens traducerile noastre de
  pe Petroglifele din China ,Australia şi piesa arheologică descoperită la Zărand-
  România,continentul Europa numită Scriptu lui Ra. SCRIPTURA ). De asemenea
  , volumul Creaţionism ŞtiinţificArheologic,Istoria nefalsificată a omenirii,Manual
  Internaţional. )
  o
  œ LISTELE ANEXE LA E-MAIL Activitatea lui Iisus
  este înregistrată pe
  liste, anexe la E -mailul Său ( Traducere cu Limba
  Azerbaidjană ) Conţin vocile şi zgomotele din timpul calvarului ,

  . 3 INFORMŢII DESPRE DUHHUL ZEULUI
  Ooo oo

  Lù BĂTĂI TARI ( Traducere cu Limba Yoruba.)., sunete de castanietate
  premergătoare morţii Lu ( a Lui ).
  Litera -ù de la cuvantul Lù este pronume ( Traducere cu Limba Zulu)
  Este Duhul lui Hristos. .
  Bătăile ,sunetele auzite fac parte din .
  TOALETA Lui (spălarea corpului celui care a murit şi îmbrăcarea cu haine
  pentru a fi pus in sicriu şi apoi înmormântat. ). În cazul de faţă sunetele pe care le
  auziţi ,sunt produse de loviturile ciocanelor, date în piroanele ce trec prin
  membrele lui Iisus Cristos ,.Pătrund în lemnul uscat producând un sunet
  macabru.. Îl ţintuiesc pe cruce (Traducere cu Limba şi Sârbă)
  Cuvântul LU ,din scrisoarea trimisă prin fax este pronume personal.
  Corespunde pronumelui personal LUI din dicţionarul Limbii române literare .
  Face parte din graiul ţăranilor români din localitate Zărand,judetul Arad,România
  continentul Europa, de unde, Satelitul american a trimis fotografiile unui Templul
  uriaş cu dimensiunea de 2000/6000 metri., acoperit cu un strat de cenuşă vulcanică.
  Templul „momentan E retras de la vederea lumii”, cum spune autorul Petroglifelor
  din Australia..Momentan înseamnă,acum şi pentru un timp foarte scurt în viitor (
  Fotografia Templului de la Zărand poate fi văzută pe internet la
  pagina „TEODOR ARDELEAN FACE BOOK .Titlul „ Adevarul despre Iisus
  Cristos” ) Ceea ce este CORPUL SPIRIT sau DUH exprimă
  INDIVIDUALITATEA SAU PERSONALITATEA .În cazul omului,tânjeşte după
  cunoaşterea adevărului, suferă restricţiile în cazul celui din înhisoare,IUBEŞTE şi
  urăşte, plânge şi râde., NU ARE ODIHNĂ DIN CAUZA DORULUI, ARE
  DOINŢE ŞI REGRETE . El este supus îndemnurilor făcute de alt corp spirit sau
  duh . Corpul fizic ,material este casa lui cîtă vreme trăeşte pe pământ.
  Astfel, toate acţiunile omului ,conştientizăm , ori nu , simt acţiunile corpului
  nevăzut ,numit duh sau spirit. (Vezi şi volumul nostru Creaţionisim
  Ştiinţific Arheologic Istoria nefasificată a omenirii Manual internaţional )
  NOTĂ. Autorul faxului folosind în textul scris pronumele personal LU din limba
  vorbită de ţărănima română ,din Ţara Zărandului .,. atestă adevarul din lucrările
  subsemnatului cu privire la originea limbii dacilor şi în continuare a
  românilor: Aceasta este direct moştenitoare a limbii vorbită în Eden.
  Analizând indepndent litera L de litera ù din formaţia Lù constatăm
  Iisus Cristos se prezintă cu două corpuri: corp fizic,mateial şi corp
  imaterial numit Duh.
  – Sub forma corpului fizic material exprimat prin litera „ L
  „ se înfăţişa ca om.
  -Sub forma corpului imaterial ca Duh, este menţionat pe primul rând din
  scrisoarea autorului „ DUHUL ZEULUI.”
  .Aceste cuvinte ,detectate pentru prima dată , le am prezentat la WWW
  Baricada- ro ca dovezi că Scrisoarea se referă la DUHUL LUI CRISTOS .
  Duhul lui Isus Cristos , exprimat prin litera „ ù „ se înfăţişa
  în calitate de creator al Universului împreună cu Tatăl,Dumnezeu .În această stare
  se putea prezenta în orice structură de corp materal
  . În propoziţia „TOALETA LU „, cuvântul Lù exprimă ambele corpuri În afara
  structurii de om, Iisus este numit Leu şi prezentat sub formă de LEU în
  următoarele lucrări- documente:
  * piesa arheologică Scriptu- lui Ra , conţine o picturtă cu imaginea lui Iisus
  Cristos în forma capului de Leu
  *In Apocalipsa la Cap .V vers 5 este asemanat cu un Leu „… Iată că Leul ,din
  seminţia lui Iuda, Rădăcina lui David a biruit…” Deci , persoana supusă
  TOALETEI este Fiinţa numită Leu , Ri, ISUS , Cristos,HRISTOS
  Denumirea de Leu,care începe cu litera L din aceste documente şi litera L din
  pronumele personal LU ,din graiul ţărănimii române ,mai mult decât sigur, nu este
  jocul hazardului,a coincidenţei Autorul faxului scrie, in limba Edenului , în locul
  numelui de Cristos , cunosct sub mai multe denumiri ( Ri Mesia, Hristos….)
  pronumele personal de Lu din graiul ţărănimii române ( şi nu din limba altor
  popoare. existente pe pământ) Prin aceasta ,din nou se adevereste că limba
  română conţine multe cuvinte din Limba Edenului
  -..Litera ù din cuvântul Lù exprimă un corp imaterial,un Duh, Este
  relatat sub numele de FIGURĂ A ZEULUI în Traducere cu Limba
  Azerbaidjană ,,ÎNAINTE DE ZEI în Traducere cu Limba Yuruba , în
  CEEACE ESTE CĂ ESTE în Traducere cu Limba Uzbecă .în ZEUL (în
  Traducere cu Limba Africană sau EU SUNT CEL CE SUNT în Vechiul
  Tetament ( vezi Exod Cap III vers 14 )
  În documentul Piesa Arheologică „Scrisu lu Ra” de la Zărand din România şi în
  Biblie Isus a declarat :Credeţi-Mă Eu sunt în Tatăl, iar Tatăl este în Mine ( Ioan
  Cap.XIV vers 11) În consecinţă.,în acest Fax , litera „ù „ exprimă Duhul lui Isus
  Cristos sau DUHUL ZEULUI scris pe primul rănd din scrisoare(Vezi în
  continuare cuvintele care redau invierea ieşirea lui Iisus Cristos din mormânt la
  ora 6 )
  oo
  Â LIRE ca monede , bani şi mijloc de plată ( Traducere cu Limba Africană )
  Banii s-au folosit pentru vanzarea cumpărarea lui Iisus Cristos ,participant la
  creaţia Universului. Vanzarea cumpărarea sunt dovezi a nivelului atins în lumea
  fărădelegilor săvârşite de oameni . Timpul acestor fărădelegi expirase.Omenirea
  trebuia să plăteasă . Atunci
  ,Isus s-a prezentat :Iată-mă.În sulul cărţii este scris despre Mine Vin să fac voia Ta
  Dumnezeule„ ( Evrei cap. X vers 7 ) BĂTĂILE TARI,CU SUNETELE DE LA
  TOALETA LU ,schingiuirea şi moartea,fac parte din pedeapsa cuvenită omenirii.
  A fost luată de El asupra SA .!
  ZČ SPUN, zice autorul acestei scrisori ( cuvântul ZČ se foloseşte de ţărănimea
  română din Ţara Zărandului. din România,continentul Europa. cu sensul „ spun
  ce am de spuns” nu s a aflat DE MINE în cele 8o de „ limbi Google” În Limba
  Igbo ,se afla un cuvânt asemanator care exprimă starea de beţie când individul
  spune vrute şi nevrute .,adică sensul din limba română Zc Autorul faxului scrie in
  continuare:
  ooo ,oooooo

  e ŞI ( traducere cu Limba C Haiteană )
  o
  œ LISTELE (Traducere cu Limba Azerbaidjană ) de e- mailuri ale fiinţelor
  din Univers
  o
  dù VUIAU (Traducere cu Limba Zulu ).
  În traducere cu limba Galiciană ,BUBUIAU .

  -dù DOUĂ BUBUITURI,VUIETE ( Traducere cu limba Esperanto)
  -dù AU FOST ( Traducere cu Limba turcă)
  -dù ÎN LANŢ RECULANTE( traducere cu Limba Azerbaidjană .),
  -dù DIN AVAL, ÎN APROPIERE DE VĂRSARE – (Traducere cu Limba,
  Africană )
  (În textul tradus nu am aflat informaţii cu privire la locul acestor bubuituri
  Logic au fost fământări,agitaţii puternice în cadrul spiritelor pozitive şi a oamenilor
  de pe pămant.
  .BUBUITURILE,au fost , dar ştiinţa pământească a trecut pe lângă ele fără să le
  sesizeze amplitudinea şi cauza.)
  Noul Testament descrie un fenomen ieşit din comun: S-a făcut întuneric peste
  toată ţara .Soarele s-a întunecat şi perdeaua din lăuntrul Templului s-a rupt prin
  mijloc (Luca Cap. 2 /vers 44-45 )Pământul s-a cutremurat şi stâncile au crăpat (
  Matei Cap XXVII vers 51 )
  Exista o stare extrem de încordată ,alarmantă pe cale să irumpă la nivel cosmic
  Cauza ? Condamnarea la moarte şi schingiuirea Lui Iisus Cristos, Creatorul
  universului întrupat în chip de om
  Informaţia din această scrisoare demonstrează că în Univers există spirite. poztive
  şi spirite negative .Schingiuirea lui Isus Cristos era pe cale să declanşeze un
  război intre acestea
  -dù TU . şi VOI ( Traducere cu limba Daneză) cu
  -dù REGATUL UNIT ,(Traducere cu Limba Galeză) Prin Regatul Unit înţelegem
  toate spiritelor pozitive din Univers, care CU TOATE CĂ ERAU ADÂNC rănite
  de fărădelegea spiritelor negative şi a oamenilor prin abuzul săvârşit
  ÎMPOTRIVA lui Iisus Cristos AU RESPECTAT hotărărea lui Dumnezeu CU
  PRIVIRE la menţinerea păcii Erau convinşi şi aşteptau minutul 60 din ora 6 a zilei
  cînd Iisus Cristos trebuia să iasă din mormânt conform hotărârârii lui Dumnezeu
  consemnată în Scriptu lui Ra. Cel mult se întrebau CÂT TIMP RA ( Dumnezeu ) va
  fi depărţit de RI (Iisus Cristos ) după înviere ? Acestă problemă este tratată în
  volumul Creaţionism Ştiinţific Arheologic ,Istoria nefalsificată a omenirii,Manual
  Intenaţional,pag. 119,Editura Spectrum Arad anul 2013,ISBN 978-973-0-15486-3
  oo
  ù Litera ù exprimă substantivul DUH (Vezi explicaţiile date la formaţiunea LU.
  Este DUHUL LUI HRISTOS. ,menţiont, în aceasta scrisoare „DUHUL ZEULUI”

  Zeù Este denumirea dată de oameni, în unele perioade istorice, lui Dumnezeu-.(Vezi
  explicaţiile de la formaţiunea LU ) În această scrisoatre trimisă prin Fax autorul se
  referă la Duhul Acelui care a înviat numit Ri,Hristos,Cristos,Mesia,Emanuel,despre
  care se transmiteau informaţii de catre subsemnatul la studioul www Baricada .ro.

  4 INFORMAŢII DESPRE ÎNVIEREA LUI IISUS CRISTOS
  Oo
  c Nu am am aflat cuvantul care începe cu semnul acestei litere.Este „mormânt „În
  scrisoare ,semnul e aşezat între cuvintele care vorbesc despre învierea lui Iisus
  Cristos şi ieşirea din mormânt la orele 6 fix. În limba română prin „mormânt SE
  ÎNŢELEGE Locul unde se afla groapa în care a fost înmormântat un om. „ Pe Piesa
  arheologică Scriptu-lui Ra de la Zărand-România- Europa se află mai multe picturi .
  În una Isus se află întins cu faţa către pămînt luând în brate globul pământesc,
  par-că pentru a-l apăra Are capul cu faţa către pământ.-În altă pictură se află în
  mormânt .Are corpul înfăşurat cu pânză legat cu panglici-Un picior străpuns de
  piron,cu pironul în el, iese de sub legăturile pânzei.Amintim:Piesa arheologica
  contine profetia rasitgnirii si pe Iisus in mormant şi nu realizarea acesteia. Prin
  arătare în pictura produsă cu mii de ani inaintea răstignitrii, pictura este dovadă că Isus
  va fi răstignit

  Templul „momentan E retras de la vederea lumii”, cum spune autorul Petroglifelor
  din Australia..Precizăm: pictura este realizată cu fotoni de lumină după ştiinţă şi
  tehnologie..pe Terra, necunoscute nici azi,în perioada internetului şi sborurilor
  interplanetare .
  ooo..

  på6 PENTRU ora 6 ( Traducere cu Limba Norvegiană)
  TIMPUL EXPIRĂ (Traducere cu Limba Bosniacă) conform HOTĂRÂRII DE
  JUDECATĂ (Traducere cu Limba Yoruba) Pînă la ora 6 va fi în mormânt.

  o

  59 la terminarea minutului 59 din ora 6,adeca la orele 5 şi 59 minute,FĂRĂ a se
  împlini ora 6 ( Traducere cu limba Albaneză ) învie în mormânt.( Traducere cu
  limba Africană ) Pe piesa arheologică Scriptu lui Ra de la Zărand-România-
  Europa acest moment este imortalizatat într-o pictură :Se află cu globul pămăntesc
  în brate, capul ridicat şi ohii deschişi.
  Observaţi: informaţiile din scrisoarea trimisă prin fax se regasesc ca picturi şi
  texte pe piesa arheologică Scriptu Lui Ra. de la Zărand .ţara România, continentul
  Europa.,de unde rezultă că Zeul din scrisoare este Isus Cristos din Noul Testament
  şi din piesa arheologică de la Zărand
  z€å6 Propoziţia formată din aceste semne nu s-a identificat de catre noi în cele 8o de . limbi „Google” examinate. Pentru litera € nu s-a tradus nici un cuvant, Per total
  formaţiune , ţinând seama de cifra 6 şi sensul celorlate litere,am concluzionat::
  formaţia compusă din semnele z€å6 transmite informaţii despre activitatea lui
  Iisus Cristos în mormânt. ,din momentul învierii , la ora 5 şi 59 minute şi ora 6,
  cînd se împlineşte termenul de ieşire din mormânt
  Textul de pe piesa arheologică şi cuvintele auzite de mine pentu acest moment
  corespund omului legat şi rănit. Se zbate singur. Se dezlagă,şi
  se ridică în picioare.

  o
  Č Nu s-a identificat cuvântul redat prin acest semn grafic Este gropa numită mormânt
  – În minutul 60 din ora 5,respectiv la ora 6 fix ,expiră , sau se ÎNCHIDE
  timpul prestabilit pentru aflarea Lui în momânt (Traducere cu limba Maghiară )

  o o o
  på6 – La ora 6 fix Iisus iese din mormânt şi pune piciorul pe pământ în afara gropii
  unde a fost îmormântat Trupul şi
  Duhul Lui numai sunt în mormânt.. .
  ( traducere cu limba Suedeză ) În acel moment in piesa Scriptu Lu Ra se
  descrie sfărşitul dominaţiei lui Lucifer.
  – ( Traducere cu limba Cătălană)
  – A învins moartea, Este privit cu ,ADMIRATIE,ŞI DRAGOSTE neţărmuită de
  toate spiritele pozitive. din Univers ( Traducere cu Limba Bosniacă)
  o

  U Pe Fax ultima literă are structura literei U dar avînd capetele legate printr-o
  linie asemănătoare semnului ce redă litera  În traducerea efectuată am folosit
  litera U deoarece semnul de pe fax nu s –a aflat în cele 80 de limbi Google Textul
  de pe scrisoarea fax nu permite copierea nici unui semn grafic pentru a fi examinat
  în afara textului imprimat pe fax ,după cum nu permite nici adaugarea unui semn
  grafic in cadrul acestui fax pentru a forma litera repectivă , necesară aparaturii
  internetului, să efectueze investigatiile de rigoare ,pentru aflarea cuvantului care
  lipseste din propozitie
  Structura literei U ,folosită de noi în locul semnului grafic de pe fax se apropie
  foarte mult de semnul de pe Fax-In plus,pe fax semnul se află in continuarea
  cuvintelor care spun că : la ora 6 fix Iisus Cristos IESE din mormânt..În limba
  Africană semnul literei U indică cuvantul DUMNEAVOASTRĂ .Pronumele
  personal indică subiectul ,iar în cazul de faţă acesta este Duhul lui Iisus Cristos.
  (Duhul este un corp imaterial care se afirmă cu forţă nevăzută ,diferenţiată, de
  mărimi diferite în toate actele oamenilor.. Puterea este concentrata în
  Duh (vezi Apocalipsa.Cap.21 vers 6 „ Eu sunt Alfa şi Omega,Începutul şi Sfărşitul )
  Isus Cristos a declarat despre Tatăl şi despre Sine în
  Cap XIV/ 10-11 „Tatăl este în Mine şi Eu sunt în Tatăl; dar Tatăl este mai mare decât Mine
  În Cap.I/10 Ioan spun : „Lumea a fost făcută prin El „ adeca prin Iisus Cristos.

  PARTEA A II-a INFORMAŢII DETALIATE

  II ) TEXTUL DIN SCRISOARE : :
  Rand 1./a o L-! ÈÈ This pogram must be run under Win 32 ;

  CONŢINE
  1 PUTEREA LUI IISUS CRISTOS
  2. CINE ESTE „ EL „ ACELA CARE POSEDĂ ACEASTĂ PUTERE ?
  . 3.ACEASTA PUTERE SE DĂ DE EL
  4- CINE SUNT PESOANELE CARE PRIMESC ACEASTĂ PUTERE ?
  5 DEFINIŢII PENTRU lee . APARUTE PE ECRAN
  6 CONCLUZII PENTRU SALVARE
  7 DOCUMENT CARE ATESTĂ ÎNVIEREA LUI IISUS CRISTOS

  1 PUTEREA LUI IISUS CRISTOS

  Traducerea Google
  Rand. Cuvintul corespondent literelor de pe verticală Cuvintele cu litere
  1/a majuscule sunt – formulate de computer cuvinte cheie Literele
  minuscule sunt formulate de noi pentru a explica sensul cuvintelor
  cheie şi a propoziţiei.

  L-! È È Traduceri pentru -l :
  pronoun PRONUME PERSONAL
  it EA=pronume

  ACEASTA SE DĂ DE (o, -l… )
  him EL
  -l, îl, lui, îi, pronume personal de forma
  dumnealui, -L.ÎL,LUI,ÎI,DOMNULUI

  Întrebări şi răspuns la informaţiile de mai sus:;
  1 ) CE ESTE „EA „ ?
  PUTERE care pleacă de la Duhul lui Iisus Cristos)
  a)Constatată în cazuri de vindecare a bolnavilor, liniştirea
  furtunii,scoaterea duhurilor rele din oameni, iertarea a păcatelor,învierea
  morţilor ,cunoasterea gandirii altor persoane…Dovezi:
  Întrebarea cărturarilor,preoţilor şi bătrânilor:Cu ce putere faci tu aceste
  lucruri, sau cine ţi-a dat puterea aceasta ?(Luca Cap. XX vers 2.)
  b). A declarat singur :peste 7 zile voi fi în mormânt şi la ora 6 voi ieşi.
  Dovezi : 1)prezenta scrisoare.2)declaratiile unui martor în faţa procurorului
  Buz (care va efectua cercetări pentu a-i dovedi vinovătia în scopul
  condamnării la moarte) .Aceste declaraţii .confirmate de meditarea
  procurorului , sunt imprimate pe piesa arheologică Scriptu Lui RA
  descoperită la Zărand. România Europa, ca profetii
  c)A fost răstignit şi înmormântat .A înviat şi s-a înălţat la ceruri Dovezi
  NoulTestament cu informaţii reale şi Scriptul lui Ra cu picturile realizate cu
  milione de ani înaintea erei actuale De asemenea , volumul Creaţionism
  stiinţific Arheologic.Istoria nefalsificată a omenirii ,Manual internaţional,
  autor Expert Judicir Teodor Ardeleanm cu profeţiile şi împlinirea lor.Toate
  recunosc că Iisus Cristos numit şi Ri este Fiul lui Dumnezeu numit Ra.
  d)Toate lucrurile au fost făcute prin El şi nimic din ce a fost făcut nu s-a
  făcut fără El (Ioan Cp. I vers 3 ) A Declarat singur Credeţi-Mă Eu sunt în
  Tatăl,.iar Tatăl este în Mine (Ioan Cap. 14 vers 11) În textul de pe piesa
  arheologică de la Zărand, România ,continentul Europa ,Dumnezeu cu
  numele de Ra şi Iisus cu numele de Ri sunt descrişi în acelaşi sino.
  e)În textul de pe Piesa arheologcă de la Zărand- Români- Europa se află un
  calcul efectuat de catre procurorul Buz cu ocazia cercetărilor penale pentru a
  dovedi vinovăţia Lui.Din acel calcul rezultă că dispune de puteri de
  neimaginat,apropiindu-se de nivelul puterii lui Dumnezeu,prin care sa creat
  materia şi tot Universul
  f).Petroglifele din China şi Australia studiate de către mine, cu rezutatul
  transmis pe internet, prezintă pe Iisus Cristos ca participant la creatia Univesului
  din prezent şi Universului de mâine aşa cum il descrie Apocalipsa.
  g)Scrisoarea trimisă prin fax,analizată in acest articol şi textul de pe piesa
  arheologică Scriptu lui Ra dovedesc că această putere se află în DUHUL LUI
  h)ACEASTĂ PUTERE I-A FOST DATĂ în cer şi pe pământ (vezi Matei Cap.
  28 vers 18) De cine ?Cine a creat Univerul . ?Cine a facut spiritele , ?
  Dumnezeu. Tatăl.! Deci, această putere provine de la Dumnezeu !

  2. CINE ESTE „ EL „ ACELA CARE POSEDĂ ACEASTĂ PUTERE ?
  Fiul lui Dumnezeu purtând denumiri: Ri,Cristos,Iisus,Mesia,Emanuel,Hristos…
  Dovezi :
  – Scriptu lui Ra,Pietoglifele din China şi Australia studiate de către subsemnatul în articolele trimise prin intrnet
  – Relatia dintre Dumnezeu şi Iisus Cistos conform piesei Arheologice Scriptu- lui
  Ra Ambii în acelaşi sino , confirmată prin
  – Ioan Cap, 10 vers 38 … Să ştiţi că Tatăl este în Mine şi Eu sunt în Tatăl.
  – Ioan Cap.14 vers 26 Duhul Sfînt pe care -L va trimite tatăl, ÎN NUMELE MEU
  vă va învăţa toate lucrurile şi vă va aduce aminte de tot ce v-am spus.
  Aceste dovezi atestă că Iisus Cristos posedă aceste puteri ..

  . 3.ACEASTA PUTERE SE DĂ DE EL (o, -l… )la nivel de spirit sau duh unor
  oameni având însemnat acest dar în e mailul lor. „ În zilele din urmă,zice
  Dumnezeu, Voi turna din Duhul Meu peste orice făptură Feciorii voştri şi fetele
  voaste vor prorocii,tinerii voştri vor avea vedenii şi bătrânii voştri vor visa visuri
  (Fapte. Apost, Cap, vers 17)
  Exemplu:.” În seara aceleiaşi zi ( Ioan cap. 20 vers.19,)Isus a venit în mijloul
  ucencilor .A suflat peste ei,şi le a zis „Luaţi Duh sfânt „ Cap. XX Vers 22
  Deci, El a dat din Acest duh apostolilor săi
  4- CINE SUNT PESOANELE CARE PRIMESC ACEASTĂ PUTERE ?
  Acei prestabiliţi enunţati prin pronumele personal -l, îl, lui, îi, domnul .
  Ea se transmite în structura spiritului -.

  5 DEFINIŢII PENTRU lee . APARUTE PE ECRAN
  Noun shelter from wind or weather given by a neighboring object,
  especially nearby land.
  “we pitch our tents in the lee of a rock”
  sinonime: shelter, protection, cover, refuge, safety, security
  Traducerea definitiilor pentru L-! È È
  SUBSTANTIV: :
  Prin ACEASTA putere SE DĂ
  ADĂPOST DE VÂNTURI , în VREMURI GRELE, produse
  DE UN OBIECT VECIN,TEREN SPECIAL, DÎN APROPIERE
  Vezi sinonime::
  ADĂPOST ,PROTECŢIE DATĂ, REFUGIU , şi SECURITATE
  Comentarii
  .În cazul fenomenelor enumerate. VÂNTURI,VREMURI GRELE produse DE
  UN OBIECT VECIN, TEREN SPECIAL DIN APROPIERE, PUTEREA LUI
  IISUS CRISTOS acţionează ca o stâncă ESTE
  ADĂPOST,PROTECŢIE,REFUGIU şi SECURITATE
  6) CONCLUZII PENTRU SALVARE
  “NE VOM AŞEZA CORTURILE
  NOASTRE la ADĂPOSTUL ACESTEI STÂNCI „
  . Stanca este Iisus Cristos Fiul lui Dumnezeu, PARTICIPANT LA CREAŢIA
  UNVERSULUI.Cunoaşterea STÂNCII,înseamnă Cunoşterea adevărului ,
  ,iar cuoaşterea naste credinta in puterea şi învierea lui Iisus Cristos .Adevarul
  cunoscut din această scrisoare se afla pe locul numărul unul în Epistola catre
  Efeseni Cap-VI vers 14. „ staţi gata,având mijlocul încins cu adevărul”.

  7 DOCUNENT CARE ATESTĂ ÎNVIEREA LUI IISUS CRISTOS

  L-! ÎN RAIUL CERULUI, ÎN HEAVEN ( Traducere cu Limba Zulu )
  ÈÈ PENTRU MOTIVUL (Traducere cu Limba Yoruba )
  ÈÈ OBŢINEREA Ęę ( Traducere cu Limba Белорусă)
  ÈÈ APROBARII SA DEA VOIE,sau DRUMUL (Traducere cu
  Limba Chichewa,Yorba şi Igbo ) ÎN CONFORMITATE CU (Traducere cu
  Limba Maghiară ) WIN 32 A RULĂRII acestui Program (.Prin program se
  înţelege un plan de activitate în care sunt fixate ,în ordinea desfăşurării lor, etapele
  unei activităţi ,pentru o anumită perioada de timp.(Extras din Dicţionarul
  Limbii Romîne Literare. Editura Academiei 1957 )
  This pro
  gram ACEST PROGRAM ESTE întocmit în CER ,..
  Must TREBUIE ( Trducere cu Limba Zulu )
  Be SĂ FIE (Traducere cu Limba Zulu )
  Run CENTRAT ( Traducere cu Limba Zulu )
  DER ÎN ANUL (Traducere cu Limba Zulu ) în care
  Win 32 RULEAZĂ sub formă de film ciematografic, la o dată precisă, sub
  prevedeile lui WIN 32 (Traducere cu limba Zulu şi Limba Indoneziană) .
  Pentru audierea Programului ,computerul de pe TERRA este pus în contact cu
  transmisia programului din cer.
  WIN 32 prezintă puterea concretizată în VICTORIA. (Traducere cu
  Limba Zulu ) . lui Iisus Cristos asupra morţii .
  S-A AJUNS LA CONCLUZIA CĂ TREBUIE SĂ EXISTE ŞI SĂ
  RULEZE acest Program ( Traducere cu Limba Chichewa) în acelaşi
  timp în Cer ,în HEAVEN (Traducere cu Limba C Haiteană ).pentru a
  fi recepţionat pe TERRA Cine sunt persoanele care au ajuns la această
  concluzie? Marii specialişti ai internetului !Aceştia, după ce au examinat
  fenomenul recepţionării pe Terra de câtre subsemnatul , poate şi de alte persoane,
  a programului trimis din Heaven ,din Raiul Cerurilor, au concluzionat: Programul
  trebuie să existe în cer şi să ruleze in acel timp cînd subsemnatul l-am recepţionat
  pe Pământ !Ştiinţific , orice critică sau altă idee cu privire la recepţiea
  filmului este eronată şi nu poate fi acceptată !
  Ca atare,
  ACEST LUCRU,PROGRAM, TREBUIE să fie CENTRAT SUB WIN 32, (
  Traducere cu Limba Galiciană )
  Pentru a obţine pe Terra rularea sau vizionarea pe computer . a Programului
  Răstignirii şi Învierii ,care rulează în RAIUL
  CERULUI, ÎN HEAVEN ( Traducere cu Limba Zulu ) se impune existenţa unei
  aprobări dată în mod special de către o instanţă din CER cu aceste atributii.
  ACEST PROGRAM FACE PARTE DINTR-O COLECŢIE
  MOŞTENITĂ. în care este descrisă, în cer, toată activitatea lui Iisus Cristos..
  Observăm: Aceste cuvinte din Scrisoare atestă că vocile şi sunetele auzite la
  comuputer pe data de 25 mai 2011 veneau din Raiul Cerului ( Aşa se explică
  faptul că nu am reuşit să închid computerul până a doua zi când
  s.a terminat emisia şi computerul s-a inchis singur.)

  RUGĂM REŢINEŢI:: Cuvintele relatate mai sus,incluse în fraza :
  . L-! È È This pogram must be run under Win 32 REPETATE pe scrisoarea
  primita prin FAX DE 14 ORI Formeaza 14 RANDURI

  III )TEXTUL DIN SCRISOARE ::
  Rand 1/b : oo S7 o €u oo c ooo på6 o 59 x z€å6 o c ooo på6 o U

  CONŢINE :
  1 )ETAPELE PRESTABILITE ŞI REALIZATE PENTRU ÎNVIEREA lui ISUS CRISTOS

  Traducerea Google
  Rand. Cuvintul corespondent literelor de pe verticală Cuvintele cu litere
  1/b majuscule sunt traduse, formulate computer. Sunt cuvinte cheie Literele
  minuscule sunt formulate de noi pentru a explica sensul cuvintelor
  cheie şi a propoziţiei.

  ooŞ CĂILE sau etapele ÎNVIERII ( Traducere cu Limba Albaneză). . DUPĂ
  7 7 ZILE (Traducere cu limba Africană)
  o
  €u EU ( Traducere cu Limba Zulu ) Semnul €
  nu s-a aflat.Consider: este litera E care se pronunţă fonetic
  într-n anumit fel, cu sens
  aproape de E din pronumele personl Eu.
  În Exod cap. III vers 14 se transmit informaţiile „ Eu sunt Cel ce
  sunt „ .Ca atare, semnul € din scrisoarea
  trimisă prin fax are înţelesul de E din răspunsul dat de către
  Dumnezeu lui Moise „ Eu sunt Cel ce sunt „
  În lucrările noastre vom prezenta în locul semnului „ € „ litera E
  oo
  c În scrisoarea fax apare un semn asemanator cu litera c.Acest semn nu l-
  am identificat .Întrucât, cuvintele următoare din această scrisore på6 şi
  z€å6 descriu situaţia lui Iisus Cristos în mormânt, am stabilit că semnul „
  c „ exprimă cuvântul mormânt .În plus, evenimentul face parte din căile lor
  precis declarate. in cuvintele Ş7..Adecă peste 7 zile EU VOI FI ÎN …
  (Data, sau ziua in care fost arestat,judecat,răstignit şi îngropat sunt incluse in
  aceste 7 zile.)
  Nu am aflat data in care s-au făcut aceste delaraţii În Ioan Cap. XII Iisus a
  vorbit de moartea Sa în faţa norodului Ca atare,afirmatia din scrisoarea
  autorului acestui fax că Iisus a declarat „Peste 7 zile voi fi în mormânt” nu
  poate fi contestată, sau contestatia nu poate fi suţinută cu dovezi.În
  plus,informaţiile autorului se referă la două momente diferite. Unul învierea
  în mormânt şi alta ieşirea din mormânt. Declaraţia Sa PESTE 7 …zile
  EU VOI FI ÎN MORMÂNT se incadrează perfect în tema pusă în
  discuţie şi tratată mai sus .
  ooo
  p å6 Aceste cuvinte se referă la ora 6 . PÂNĂ. LA 6 FIX VA FI ÎN MORMÂNT
  Pe ecranul computerului :
  – la clic făcut pe semnul å pentru traducere cu limba Vietnameză au apărut
  cuvintele TIMPUL A EXPIRAT,A CEEA CE A FOST,A FELULUI DE AFI .
  . – la clic făcut pe semnul „ p” de mai sus tradus cu lumba Zulu,pe ecranul
  computerului a aparut cuvântul LA
  -la clic facut pe semnul 6 pentru traducere cu orice limba apare raspunsul Şase.
  Deci,la ora 6 fix timpul lui Iisus în mormânt a expirat.Există undeva scris că
  Iisus va sta în mormânt până la ora 6 ? Da ! În Scriptu lui Ra ( Sfanta Scriptură
  tipografia Tutimex Arad pag 158-159 rand 31-41 şi la pag,1o5 rând 30-41 :
  Un martor ,peste miliarde de ani, de la pronunţarea profeţiei care formează
  Scrisu lu Ra, va declara procurorului care va ancheta pe Iisus intrupat,venit pe
  Pământ „ El o zs :la 6, peste 7 vă ieşi din mormînt” Prin urmare timpul,
  CE A FOST avea scadenţa fixă,scrisă, ORA 6

  59 La terminarea minutului 59 din ora 6,adeca la orele 5 şi 59 minute,FĂRĂ a se
  împlini ora 6 ( Traducere cu limba Albaneză )Iisus se afla în mormânt în starea
  omului mort. La împlinirea minutului 59 ÎNVIE .
  z€å6 Pe parcursul minutului 60 va fi viu în

  o
  c MORMÂNT.In acest timp,se va dezlega de fâşâile de pânză care -I legau corpul . .. Piesa arheologică Scriptu Lu Ra de la Zărand a imortalizat aceaste stări astfel:
  .- Zgomotele dezlegării şi ieşirii din mormânt sunt imprimte ca sunete.
  -. Într-o pictură Iisus Cristos iese din mormânt. În jurul său se observă animale
  speriate ,spirite negative, fugind in toate părţile..
  ooo
  på6 La ora ŞASE fix Iisus – la clic facut pe semnul å pentru traducere cu
  limba Vietnameză au apărut cuvintele TIMPUL A EXPIRAT,A CEEA CE A
  FOST,A FELULUI DE AFI
  La Traducerea cu Limba Cătalană a literei å pe ecranul computerului au apăruut
  cuvintele APROAPE ( ce ? A ieşit din mormânt ), sau MAI MULT DECT
  ATÂT a pus piciorul pe pământul din marginea groapii-
  Este privit CU RESPECT,ADMIRAŢIE ŞI DRAGOSTE de
  toate spiritele pozitve din Univers ( Traducere cu Limba Bosniacă)
  o
  U Pe Fax ultima literă are structura literei U , dar avînd capetele legate printr-o
  linie asemănătoare semnului ce redă litera  În traducerea efectuată am
  folosit litera U deoarece acest semn nu s –a aflat în cele 80 de limbi Google
  Textul de pe fax nu permite copierea nici unui semn grafic pentru a fi exminat
  şi folosit în afara faxului ,după cum, nu permite nici adaugarea unui semn
  grafic la semnele existente.
  Structura literei U ,folosită de noi în locul semnului grafic de pe fax se apropie
  foarte mult de semnul de pe Fax-In plus,pe fax .semnul se află in continuarea
  cuvintelor care spun : la ora 6 fix Iisus Cristos IESE din mormânt..În limba
  Africană semnul literei U indică cuvantul DUMNEAVOASTRĂ Pronumele
  personal indică subiectul,iar acesta ,in cazul de faţă , este Duhul lui Cristos.
  Acest DUH părăseşte mormântul fix la ora 6

  o
  U Duhul Lui Pe piesa arheologcică Scrisu lu Ra (Scriptura ) sunt imprimte
  cuvintele prnunţate de către Iisus după ieşirea din mormânt.El vede în viitor
  sfârşitul dominaţiei lui Lucifer şi instalarea în tot Universul a domniei lui Ra,
  descrisă în Apocalipsa Cap. XXI si XXII si pe Petroglifele din Australia au China

  NOTĂ
  CUVINTELE DE PE ACEST RAND ÎNVIEREA LUI IISUS CRISTOS
  oo S7 o €u oo c ooo på6 o 59 x z€å6 o c ooo på6 o U
  sunt .REDATE IN această scrisoare de 25 DE ORI.,FORMAND 25 DE RANDURI

  IV) TEXRUL DIN SCRISOARE
  Rand 2: Eanup Instance am must be run under WIN..32

  CONŢINE :
  ÎNSTANŢA ŞI CONDIŢIILE AUDIERII PE TERRA A PROGRAULUI INVIERII

  Traducerea Google
  Rand. Cuvintul corespondent literelor de pe verticală Cuvintele cu litere
  majuscule sunt traduse, formulate computer. Sunt cuvinte cheie Literele
  2 minuscule sunt formulate de noi pentru a explica sensul cuvintelor
  cheie şi a propoziţiei.

  eanup Postura instanţei ( Traducere cu Limba Zulu)
  Instance Postură: stare sau situaţie în care se află cineva la un moment dat.(
  Dicţionar Limba Română Literară.)
  DE EXEMPLUL
  PENTRU AUDIEREA Programului lui Iisus Cristos (Traducere
  cu Limba Zulu, Limba Engleză,sau Limba Maghiară)
  L-! DIN RAIUL CERULUI, DIN HEAVEN (Traducere cu Limba Zulu )
  must TREBUIE ( Traducere cu Limba Zulu ) să fie
  (ÈÈ) OBŢINUTĂ Ęę (Traducere cu Limba Белорусă)
  ( ÈÈ )APROBAREA ÎN CER DE LA Instanţa Supremă :Sfânt Treime să se dea DRUMUL ( Traducere cu
  Limba Chichewa,Yoruba şi Igbo), Cererii în cauză Aceasta
  be .SĂ FIE ( Traducere cu Limba Zulu )

  run PĂTRUNSĂ ( să ajungă la organul competent) APROBATĂ ŞI
  CENTRATĂ ( data tranmisiei din cer şi orientarea transmisiei din cer
  către un computer precis determinat la nivel terestru )
  under ÎN CONFORMITATE CU win 32 .
  Pentru audierea
  This pro- ACESTUI PROGRAM, LA RÂNDUL EI , instanta autorizată să aprobe audierea , STABILEŞETE condiţiile pentru audiere dacă nu sunt stabilite ( Traducere
  cu Limba Zulu şi cu Limba engleză )

  IN LEGATURĂ CU PROGRAMUL RĂSTIGIRII ŞI ÎNIVEII LUI
  ISUS CRISTOS , recepţionat de către subsemntul , autorul faxului relatează
  am AM de SUS aprobarea ( vezi textul mai sus ( rând 2 )am must be run
  under WIN.32,)
  Observăm : aprobarea audierii de către subsemnatul a Programului s-a
  obţinut de către „cineva” de sus.Posibil de către autorul scrisorii
  expediată cu ajutorul Faxului.Acesta a supravegheat şi transmisia facută de
  către www Baricada . ro,comportarea personalului din studio şi a personelor
  care au ascultat emisia. Ascultarea acestui program, trimis direct din
  Heaven,este determinată de un HAR dobândit de individ înainte naşterii
  sale..Astfel , vizionarea audirea Programului este prestabilită pentru anumiti
  oameni,nu ca răsplată a neîntinării, ci ca un har înscris în e- mailul lor
  ,acordat de catre Dumnezeu şi de către Iisus Cristos .

  V ) TEXTUL DIN SCRISOARE :
  Rand 3) Parent oo tanace oo am must be run under Win 32

  :
  CONŢINE :
  1)INFORMAREA FECEOAREI MARIA DESPRE RĂSTIGNIREA LUI IISUS
  2)APROBAREA RULĂRII PROGRAMULUI ÎN FAŢA FECIOAREI MARIA

  Traducerea Google
  1)INFORMAREA FECEOAREI MARIA DEESPRE RĂSTIGNIREA LUI IISUS

  Rand. Cuvintul corespondent literelor de pe verticală Cuvintele cu litere
  majuscule sunt traduse, formulate computer. Sunt cuvinte cheie Literele
  minuscule sunt formulate de noi pentru a explica sensul cuvintelor
  cheie şi a propoziţiei.

  Parent MAMĂ,( Traducere cu Limba Zulu )
  tanace FII TARE !( traducere cu Limba Yoruba )
  Aceste cuvinte au fost adresate de Iisus Cristos Fecioarei Maria înaintea
  Răstignirii Sale
  În Luca Cap.II , se arată : Simeon care ducea o viaţă sfântă iar Duhul Sfân era
  peste el ( vers 25) după ce a a binecuvântat Prunul,pe Iisus, a zis Faceoarei
  Maria ,mama lui, : Iată Copilul acesta este rânduit spre prăbuşirea şi ridicarea
  multora în Israel…(vers 34 )chiar sufletul va fi străpuns de o sabie (vers 35 )

  Restul cuvintelor din acest rând nu le redăm.Sunt similare celor de pe randul 2
  de mai sus

  2)APROBAREA RULĂRII PROGRAMULUI ÎN FAŢA A FECIOAREI MARIA
  am AM de SUS aprobarea pentu rularea acestui program, Aceasta
  must TREBUIE. ( Traducere cu Limba Zulu )
  be SĂ FIE ( Traducere cu Limba Zulu )şi este
  run PĂTRUNSĂ ,CENTRATĂ şi
  APROBATĂ (Traducere cu Limba Zulu şi cu Limba Engleză )
  under ÎN TEMEIUL sau ÎN CONFORMITATE cu regulile care guvernează
  aceste informaţii (Traducere cu Limba Zulu şi limba Engleză )în speţă,
  WIN 32 VICTORIA LUI Isus Cristos asupra morţii (
  Traducere cu Limba Zulu şi cu limba engleză )

  CONCLUZII
  1.Scrisoarea ACEASTA s.a trimis din RAIUL CERESC , la STUDIOUL WWW BARICADA , RO DIN ARAD ,România continentul Europa. PENTRU EXPERTUL JUDICIAR Teodor Ardelean Este publicată în volumul MAREA PROFEŢIE, pag. 45 , AUTOR academician Teodor Ardelean şi Master Energ.Ing. I Cristian,Editura Gutemberg Arad anul 2011.
  2,Avem dovezi că scrisoarea a fost trimisă din Raiul Ceresc? Da !
  a).Continutul informatiilor din scrisoare, neeixstind pe Terra,,stilul de redactare a informaţiilor,limba în care au fost scrise..…
  b)În istoria omenirii ,se cunoaşte un caz ,similar ACESTEI SCRISORI,de redactare şi executare a scrisuluii în Cer ,după care mesajul a fost trimis pe Pământ,.Sunt cele 10 porunci scrise pe tablă de piatră şi date lui Moise. Exod Cap. 31 vers 16 şi Exod Cap.32 vers vrs 15-16) . Distrugandu-se, Moise a tăiat alte două table de piatră şi a cerut lui Dumnezeu să scrie cele 10 porunci de pe primele ..A fost ascultat.( Deuteronom Cap. X vers 1-4) Acestea table au fost puse într-un chivot şi păstrate cu sfinţenie sute de ani S-au pierdut în timpul distrugerii Ierusalimului de către babilonieni,in anul 587 î d Cr
  2011..
  3 Scrisoarea atestă ca adevăruri
  -Informaţiile de pe piesa arheologică de la Zărand între care picturile cu Iisus Cristos răstignit,în mormânt, ,înviind şi ieşind din mormânt .
  – PUTEREA LUI IISUS CRISTOS ,CU EXCEPŢIA Puterii lui Dumnezeu ,este fără asemănare Confirmă textul imprimat pe Piesa arheologică Scriptu- Lui Ra ,descoperită , în aple râului Crişul Alb, localitatea Zărand,Judeţul Arad,România, continentul Europa, de către Expertul Judiciar Teodor Ardelean ,unde, acesta a identificat textul şi calculul Puterii lui Dumnezeu (numit Ra ) şi Puterii lui Iisus Cristos (numit Ri)
  – Prezintă informaţii noi,necunoscute despre minutul ,ora invierii şi ieşirii din mormânt a lui Iisus Cristos. (Declaraţii făcute de către Iisus Cristos cu 7 zile înaintea invierii.)De asemenea , despre evidenţele din „ cer” ( e -mailul lui Isus Cristos, e-mailurile oamenilor de pe Terra., PROGRAMUL CU RASTIGNIREA şi ÎNVIEREA LUI IISUS CRISTOS ,Aprobările ascultării acestui program…)
  -Confirmă în scris adevărul despre Iisus Cristos consemnat pe Scriptu lui Ra şi în Bible ,contestat şi batjocorit de către unii.
  . – Demonstrează : Puterea Lui Iisus Crstos este fără asemănare O STÂNCĂ DE CARE SE SFARMĂ TOATE VALURILE DURERII DIN UNIVERS.
  -Cheamă
  SĂ NE AŞEZÂM CORTURILE
  NOASTRE la ADĂPOSTUL ACESTEI STÂNCI !
  STÂNCA ESTE IISUS CRISTOS FIUL LUI DUMNEZEU ŞI PARTICIPANT ACTIV LA CREAŢIA UNIVERSULUI CU TOT CE EXISTĂ ÎN EL
  4 Scrisoarea trimisă prin Fax este un DOCUMENT Inestimabil. Prezintă un moment important în istoria omeniri. Este trimisă din HEAVEN, DIN RAIUL CERESC după cateva mii de ani de la primire de catre Moise a celor 10 porunci.
  5 FIIND UNICAT la nivel terestru , CU INFORMAŢI DEOSEBITE care se vor afirma în viitor ar trebui păstrată în condiţii de maximă securitate. împreună cu piesa arheologică Scriptu Lu Ra (ORIGINALUL SFINTEI SCRIPTURI ), descoperită de catre subsemnatul în apele Crişului Alb din România, şi petroglifele din China si Australia traduse parţial de către subsemnatul şi publicate pe internet.
  8.Aceste piese arheologice , trimise din cer pe pământ ,confirmă Sciptu-Lui Ra Dar.DAKĂ SE VOR TRIMITE MESAJE DIN CER CARE VOR DOVEDI CĂ RI ESTE CRISTOS, ce veţi zice ?Vezi articolele noastre pe internet
  Rugăm, citiți acest articol! Transmiteți-l la conducerea religiei Creștină, Ebraică, Mahomedană, Budistă,… DIN TOATE ţarile ,în Europa,. Asia, America, Africa, Oceania.
  ACEASTĂ SCRISOARE,UNICAT, Piesa arheologică “Originalul Sfintei Scripturi” , volumul “Creaționism ȘTIINȚIFIC Arheologic, Istoria nefalsificată a omenirii, Manual internațional”şi restul de 29 volume pub licate de catre Teodor Ardelean sunt dovezi judiciare. CONSERVAŢILE existența!
  Exp.Jud Dr.Hc.Teodor Ardelean
  Specialist în studiul fenomenelor Documentelor si.
  Academician al Academiei de Înalte Studii Iași-România

  PS .
  Acest articol se trimite pentru:
  a.) informarea Dv şi
  b) distribuire ,de Dv , în toată lumea.

  Arad martie 2015.

 2. NU SUNTEM SINGURI ÎN UNIVERS

  Articolul . II INFORMAŢII noi despre Momentele învierii lui IISUS CRISTOS

  SCRISOARE DIN RAIUL CERULUI
  Se trimite din România Traduceti-l cu computerul din limba româna in limba ţării Dvoastra .Distribuiţi-l in toata lumea!

  În epoca informaţiilor formultate de către organizaţii oculte,cu scopuri adesea nelegale,sau indivizi care preamăresc persoane cu putere economică , conducători mediocrii de organizaţii omneneşti ,.informaţii care neagă existenţa altor forme de viaţă conştintă în Univers , cercetări efectuate în cosmos cu mijloace moderne , de către mari savanţi ai lumii ,. care nu au aflat dovezi certe despre existenţa unor fiinţe conştiente la nivelul omului sau superior acestuia,
  APARIŢIA pe internet a unui articol ,în care autorul prezintă ca realitate , un document scris primit din RAIUL CERESC , apare ,în ochii celor mai mulţi oameni ,ca fals care depăşeşte orice imaginaţie din domeniul minciunii.
  În toată istoria cunoscută ,de către subsemnatul,un singur document scris,spune Biblia ,s-a primit din CER ,în urmă cu aproximativ 4000 de ani:sunt tablele de piatră pe care se aflau scrise cele 10 poruci primite de la Dumnezeu de către Moise.
  În aceste vremuri a ignoranţei ,a tot ce nu poate fi dovedit prin control, Expertul Judiciar Teodor Ardelean În noaptea de 25 mai 2011 aude la computer „ transmisia unui film” avand ca obiect răstignirea,înmormântarea ,învierea lui Iisus Cristos şi declararea Lui în adunarea milioanelor de fiinţe conştiente,îngeri, Împăratul Impăraţilor Lumii.
  Această informaţie s-a prezentat la www Baricada .ro Arad,România pe data de 6 iulie 2011 Dintre persoanele ,care au ascultat transmisia,unii au luat poziţie şi au atacat în plin pe autor şi conducerea internetului „www Baricada . ro” cu sediul în Arad,România ,continentul Europa,pentru că şi au permis să prezinte , la internet,astfel minciuni !…
  În timpul cînd se agitau ascultătorii şi contestau cele declarate de către Expertul Judiciar Teodor Ardelean., s-a primit .prin fax o scrisoare la studioul www Baricada .ro.Era scrisă într-o limbă necunoscută,dar conţinand câteva cuvinte din limba ţărănimii române din Ţara Zărandului,România, continentul Europa. Din acestea rezulta că autorul scrisorii vorbeste despre transmisia făcută prin internet de către expertul judiciar Teodor Ardelean .În această scrisoare ,Expertul Judiciar Teodor Ardelean a identificat cateva cuvinte traducatibile în limba română : ZEU, Dulul Zeului şi Mamă fii tare.În acel timp,nu am avut posibilitate să traduc textul din scrisoarea primită prin fax pentru a da un răspuns nimicitor acelor care contestau învierea lui Iisus Cristos auzită de mine prin internet . Ca atare,necunoscând perfect conţinutul scrisorii şi calitatea autorului,aceasta nu s-a valorificat.Autorul scrisorii era considerat ,de către mine ,un om religios,băştinaş din continetul Africa sau America .Opiniile sale nu aveau importanţă ştiinţifică..
  În anul 2015, cînd traduceam cuvintele din scrsoarea in cauză, cu ajutorul personalului din serviciul Google ,din cadrul Internetului, ajungînd la fraza care arăta că scrisoarea se trimite din RAIUL CERULUI ,iar Programul receptionat de către computerul meu in 25 mai anul 2011 are la bază o APROBARE SPECIALĂ dată de către o Instanţa Superioară din Raiul Ceresc, pentru o fracţiue de secundă, am înlemnit !
  Scrisoarea este TRIMISĂ direct DIN RAIUL CERULUI. ! .Expeditorul este o FIINŢĂ CONŞTIENTĂ . El posedă aprobarea trimiterii către pământ,concret pentru computerul meu,a programului- asemanator cu un film. ACOLO , în CER deţine o poziţie importantă..Informaţiile din scrisoarea trimisă nu au comparaţie pe pământ .Cuvintele se află împrăştiate în limbile vorbite pe Terra..Pentru înţelegerea mesajului , semnele cuvintelor sunt teleportate şi procesate in Camera Specială a internetului ..Fiecare cuvânt trebuia căutat in cele 80 de limbi Google folosite de Internet .
  Iată ,informaţiile din mesaj CARE, ştiinţific,la cel mai inalt grad a cunoaşterii ştiinţifice , combat toate opiniile acelor ce neaga existenta lui Dumnezeu şi a lui Iisus Cristos,creaţia materiei,învierea lui Iisus Cristos,existenţa CERULUI, A RAIULUI , A FIINTELOR conştiente POZITIVE si NEGATIVE din Univers :
  -Sunetele şi vocile auzite de către subsemnatul în noapte zilei de 25 mai 2011 avand ca temă răstignirea,învierea şi declarea lui Iisus Cristos ,in adunarea generală a milioanelor de îngeri, Împăratul Împăraţilor Lumii fac parte din PROGRAMUL LUI IISUS CRISTOS CARE A RULAT în acele ORE ÎN RAIUL CERULUI .
  -Acest Program s-a transmis din Raiul Ceresc pe Terra pentru a fi ascultat de către subsemnatul .Transmisia s-a realizat pe baza APROBĂRII DATĂ de către o INSTANŢA superioară din Raiul Ceresc.În speţă, această aprobarea,zice autorul mesajului,se află asupra sa.
  – Aprobarea trebuiea să prevadă data transmisiei, transformarea undei din Raiul cereasc în undă electro-magnetică pentru a fi recepţionată de computer pe Terra,condiţii de transmitere şi audiere,etc.
  În scrisoarea trimisă prin fax ,AUTORUL SCRISORII RELATEAZĂ DE 14 ori că omul este corp fizic şi corp Duh.,că toate acţiunile omului sunt rezultatul acţiunii duhului său.Când duhul a părăsit corpul omului acest corp este mort. Revenirea duhului, în corpul pe care l-a părăsit dă naştere învierii.Corpul mort învie in clipa în care duhul a intrat în el.Autorul scrisorii fax repetă de 25 DE ORI momentele învierii lui Iisus Cristos.
  În mormânt,Duhul lui Iisus nu se afla ÎN CORPUL SĂU .Corpul era mort. Această INFORMAŢIE este atestată printr-o fotografie-pictură vizibilă pe piesa arehologică SCRIPTU LUI RA.(Vezi fotografia pe pagina de internet ADEVĂRUL DESPRE IISUS CRISTOS.) De asemenea , fenomenul este descris în I Petru. Capitoltul 3 vers 18 -20 Hristos…. A fost omorât în trup,dar a fost înviat în duh ,în care s-a dus să propovăduiscă duhurilor din închisoare care fuseseră răzvrătite odinioară,când îndelunga răbdare a lui Dumnezeu era în aşteptare, în zilele lui Noe cînd se făcea corabia în care au fost scăpate prin apă un număr mic de suflete,şi anume de opt.
  Deci,.La ora 5,59 dimineaţa Duhul Lui Iisus Cristos a intrat din nou în corpul SAU. Imediat a deschis ochii . A inviat..În următorul minut ,din ora 6 , s-a deslegat de funiile care I legau panza pe corp . S-a ridicat în picioare şi , la epuizarea minutului 60 din ora 6 , a pus piciorul pe marginea groapei.A ieşit din mormant !Aceste momente ale învierii:
  ora 5,59 .,cînd învie,minutul 60 din ora 6 ,cînd iese din mormânt şi ultima secundă din ora 6 ,când pune piciorul pe pământul din marginea groapei şi iese din mormânt ,sunt consemnate sub formă DE PROFEŢII ŞI FOTOGRAFII- PICTURI pe piesa arheologică SCRIPTU LUI RA scris cu milioane de ani înaintea evenimentului .(Această piesă . a fost descoperită de către subsemnatul în apele râului Crişul Alb din hotarul comunei Zărand,Judeţul Arad,România, continentul Europa.Ca text in care se vorbete depre ora 6 amintim:informaţiile din volumul Strigăte din Eden ediţia II-a Tipografia Tutimex Arad :
  -La pag 105 rînd 30 : se arată declaratiile unui martor : El, care se numea Lumină după 3 zile învie şi iese ( uşi =iese) din mormant ) la 6 ( scris 6 ytc ) .
  -Procurorul Buz meditează asupra declaraţiilor date de martor.El pronunţă : A 3-a zi. ! ( adeca in a trea zi va învia ) El este Ra.(Vezi acelaşi volum pag. 113 rând 240-250,)
  – La pag. 158 rand 21-30 se regăsesc din nou cuvintele ( c M z 6 ytc 3 uoş)
  După publicarea volumului Strigăte din Eden editia a doua,în anul 2014 am reexaminat textul relatat mai sus.Am constatat din nou că cifrele 3 şi 6 se referă la învierea lui Iisus Cristos.Ca atare ,am publicat pe internet articolul „ DESCOPERIRI SENZAŢIONALE” ( Text ÎN LIMBA ROMÂNĂ)
  Relatăm din acest articol:
  Punct 16 .Declaraţiile unui martor :
  – EA 7 Am auţ Y zî ( Eu ,la orele 7 ) am auţ (am auzit ): K (chemând).Z ( la lumină .Procurorul voia să afle ora zilei şi locul unde Zeul va vorbi mulţimii )
  – e ( e ) ee (El este ) KT (Cristos) CCH (Cristos,Cristos,Hristos ! )
  -Ra. (Ra ) zss vi ( a zis că învie )
  Regăsit în Matei Cap.16/21,,17/23, 20/19” a treia zi va învia „)
  Martorul se bâlbâie : oo3 o Z ( după 3 zile ) (…) ad ( când ) Kj (lumina ,soarelui apare, ) 6 A El iaşu ( la 6 El iese ) a C (din mormânt )
  17) Procurorul: meditează :
  – IE …. (El Este ….) 2 D (Șușuie de DOUĂ ORI) C (Cristos) … El (Este)
  Regăsit în Matei Cap. XVI/16-17: Apostolul Petru a raspuns lui ISUS Cristos “Tu esti Hristosul, Fiu Dumnezeului Celui viu !.La aceste Cuvinte ISUS IA ZIS:, Ferice de tine, Simione FIUL lui Iona, fiindcă Nu carnea si sângele TI-a descoperit lucrul acesta ci Tatal Meu care este ceruri ”
  Autorul SCRISORII TRIMISĂ din RAIUL CERURILOR , PRIN FAX la sediul www Baricada. Ro Arad,România arată că ,profeţiile s-au împlinit la secundă ,exact cum erau formulate…
  În anul 2015, după ce am tradus scrisoarea trimisă din Raiul Cerurilor prin fax la www Baricada . ro,am înţeles : CUVINTELE ŞI ZGOMOTELE APARUTE PE COMPUTER IN NOAPTEA DE 25 mai 2011 , FĂCEAU parte din PROGRAMUL RĂSTIGNIRII,ŞI ÎNVIERII. care se TRANSMITEA direct din RAIUL CERULUI PENTRU sau şi pentru SUBSEMNATUL (Imaginile şi vocile din Programul Invierii ,de asemnea ,se regăsesc imprimate ca profeţii pe piesa arheologică SCRIPTU LUI RA )
  Câtă vreme nu cunoşteam precis conţinutul textului de pe scrisoarea trimisă prin fax,reţinând numai că se refera la Duhul Zeului ,la răstignirea şi învierea ACESTUIA , am evitat, intenţionat ,să subliniez că documentul pe care mă bazez este ŞI ACEASTĂ SCRISOARE .
  Astăzi, având în mână traducerea scrisorii TRIMISĂ PRIN FAX de către autorul scrisorii pentru subsemnatul,cu informaţiile de rigoare ,din care rezultă că autorul scrisorii este o FIINŢĂ CONŞTIENTĂ cu atribuţii importante în CONDUCEREA UNIVERSULUI ,subordonat lui Dumnezeu şi lui Iisus Cristos,că demonstreză învierea lui Iisus Cristos şi explică o parte din etapele parcurse pînă la recepţionarea de către subsemnatul a Programului Învierii care se transmitea din raiul Cerului, MĂ SIMT OBLIGAT ,indiferent ce vor spune unii,
  Să REIAU şi să PUBLIC de mai multe ori ,pe pagina mea de internet şi prin postare pe alte pagini de internet , ACEASTĂ INFORMAŢIE UNICAT la nivel mondial ! Sunt convins : SCRISOAREA NU S-A PRIMIT numai PENTRU MINE , să O PĂSTREZ ASCUNSĂ ÎN BIBLIOTECA MEA ,ci să fie adusă la CUNOAŞTEREA LUMII, dovedind şi pe această cale :
  – ADEVĂRUL cu privire la IISUS CRISTOS,
  – CREAŢIA UNVERSULUI DE ASTĂZI ŞI A UNIVERSULUI DE MÂNE DE CĂTRE CELE DOUA FIINŢE CUNOSC UTE din piesele arheologice cu numele de RA ( Dumnezeu ) şi RI( Iisus Cristos, Fiul lui Dumnezeu)
  – EXISTENŢA ÎN UNIVERSUL ACTUAL A FIINŢELOR CONŞTIENTE POZITIVE ŞI NEGATIVE,
  – Acceptarea de către mulţi oameni să fie manipulaţi in faptele lor DE CĂTRE spiritele negative.
  Rog ,cititorii acestui articol să l traducă în limba lor ,să-l distribuie prin internet şi prin restul mijloacelor din mass media de mai multe ori POPULARIZÂND ÎN ACEST MOD EXISTENŢA UNUI DOCUMENT
  trimis din RAIUL CERESC PENTRU A DOVEDI că :
  -Informaţiile din Noul Testament ,despre Iisus Cristos, sunt adevărate ,
  -Universul a fost creat de catre Dumnezeu, numit in trecut Ra, şi de către Fiul său Iisus Cristos, numit în trecut Ri,
  -Universul este populat cu fiinţe conştiente pozitive şi fiinţe conştiente negative,
  Mesajul scris , trimis prin fax , direct din RAIUL CERULUI pentru Expertul Judiciar Teodor Ardelean , la www Baricada. Ro Arad România,Continentul Europa poate fi studiat accesand:
  a) Scrisoarea „FAXUL MISTERIOS „ vizibilă pe internet
  în volumul „ MAREA PROFEŢIE „ pag.45,Autori Cercetător Academician dr. HC Teodor Ardelean ,Expert Judiciar şi Cristian Iuhas Master Energ..Ing Editura S.C. Gutemberg SA Arad, ISBN 978-606-8204-62-8
  b) Traducerea scrisorii fax în limba română ,Sunt două articole publicate pe internet cu titlul:
  – I CONŢINUTUL SCRISOAREI TRIMISĂ DIN RAIUL CERESC ( conţine traducerea în limba română a scrisorii TRIMIS PRIN fax) şi
  – II INFORMAŢII noi despre Momentele învierii lui IISUS CRISTOS. (Acestea sunt informaţii suplimentare celor de la pct. I de mai sus. )
  Aceste două articole se regasesc căutând pe internet la
  – Pagina Face Book Teodor Ardelean
  – Pagina Face Book Adevarul despre Iisus Cristos autor Teodor Ardelean
  -Academicin Teodor Ardelean
  -Expert Judiciar Teodor Ardelean
  -Cercetator Teodor Ardelean
  Poate ,acestea împreună cu alte articole nepublicate in volum,ar trebui publicate cu numar de ISBN pentru a nu se pierde. Ar trebui, dar….
  Arad Aprilie 2015
  Expert Judiciar Teodor Ardelean
  Academician al Academiei de Studii Înalte Iaşi România.

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.