Intalnire intre psihoterapie si homeopatie

Scris de

Renne si Editura Herald va invita la o intalnire deosebita intre psihoterapie si homeopatie cu Dr. Mirela Pop, miercuri 13 februarie,  incepand cu ora 18.30, la Libraria Bastilia din Piaţa Romana. In cadrul serii va fi lansata cartea Homeopatie in psihoterapie – remedii in terapia cognitiv-comportamentala.

In cadrul acestei intalniri, autoarea carţii, Dr. Mirela Pop va impartasi din experienta sa medicala si terapeutica,  familiarizandu-ne cu o abordare noua in Romania, care vizeaza raportul subtil dintre corp si minte. Expunerea va fi insoţita de exemplificari ale unor remedii care se prescriu in anumite conjuncturi de viata sau pentru anumite probleme emoţionale /psihologice care sa evidenţieze procesul terapeutic in sine.

“Homeopatia este o specialitate de medicina complementara care foloseste remedii (un fel de medicamente) care se prescriu pacientilor, nu pe baza diagnosticelor, ci pe baza suferintelor lor, suferinte care includ atat simptome fizice, cat si probleme emotionale, anumite modele de raportare la viata si chiar experiente traite (de exemplu: emigrare / pierderea cuiva drag / dezamagirea in dragoste etc.)”. – Dr. Mirela Pop

Invitati :
Mirela Pop, medic, psihoterapeut, autor
Odette Dimitriu, conf. univ. dr. Universitatea Titu Maiorescu
Gabriela Deniz, psiholog, editor Editura Herald
Moderator: Vlad Doroican, PR Editura Herald

Sursa: Renne
Sursa foto: Rene

Etichete: , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.