Concert Tapinarii in Club A din Bucuresti

Scris de

Formatia Tapinarii va sustine un concert live miercuri, 24 octombrie, in Club A din Bucuresti.

Trupa bucuresteana de folk alternativ s-a format in anul 2001 si este formata din Adrian Tanase (voce subtire, chitara) si Cosmin Covei (voce groasa). Numele formatiei este imprumutat de la filmul lui Ioan Carmazan din 1982.

Tapinarii au debutat cu melodia “Sunt fericit” al carei videoclip a fost de fapt un filmulet-portret facut de Cosmin Covei inainte de compunerea piesei si care a fost cenzurat la inceput, din cauza faptului ca protagonistul (un pitic stripper) aparea imbracat doar in chiloti.

Primul lor album, “Sunt fericit”, a fost lansat in octombrie 2001. De atunci, trupa a mai lansat inca sapte albume: “Idei Preconcepute” (2002), “Utopia” (2003), “Ultimul Super Erou” (2004), “Un rege fara regat – povestea lui Tanase” (2005), “Viata de cuplu e ca mersul pe tricicleta – povestea lui Covei” (2006), “7 pacate rascumparate” (2008) si “2010 ani de folk alternativ” – best of (2010).

Fanii trupei vor putea auzi miercuri cateva dintre cele mai cunoscute piese ale formatiei Tapinarii, printre care si cea mai noua, “Singur”, care va aparea cat de curand pe cel de-al noualea album.

Durata evenimentului: 23:00 – 01:00.
Pretul de intrare ramane studentesc: 10 lei.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.