Infricosator de real: LG sperie oamenii in lift

Scris de

Intr-una dintre cele mai bune cascadorii de PR, LG a reusit sa bage groaza in oameni pentru ca apoi sa scoata gemete de admiratie.

Cei de la LG Display au montat intr-un lift un numar de noua ecrane IPS realizate de firma coreana pentru a juca o festa utilitorilor nevinovati ai acestuia. La un moment dat, in timpul folosirii, liftul se blocheaza, semnaleaza ca n-ar mai functiona bine iar podeaua realizata din ecrane mimeaza faptul ca s-ar sparge si s-ar prabusi. Scena este atat de bine facuta incat multi se sperie. Morala de final este evidenta: “Atat de real incat e infricosator”. Desigur, scopul LG este de a prezenta performanta display-urilor sale LCD. Asta ne duce cu gandul la celebra poveste din 1973, cand inventatorul Martin Cooper┬áde la Motorola si-a sunat rivalii de la Bell Labs in fata reporterilor, in ceea ce a fost prima convorbire realizata vreodata de pe un telefon mobil.

Revenind la coreeni, Reuters scrie ca LG Electronics a realizat un profit surprinzator de 200,3 de milioane de dolari pe cel de-al treilea trimestru, datorita performantelor realizate de divizia de smartphone-uri. Livrarile de telefoane inteligente au urcat cu 59% fata de anul trecut si cu 23% fata de trimestrul al doilea, pana la 7 milioane de bucati. Desigur, asta e inca departe de cele 58 de milioane livrate de Samsung, insa este o surpriza avand in vedere ca tot mai multi producatori au probleme, de la Nokia si Research in Motion (RIM) pana la HTC, Sony si Motorola.

Capitalizarea LG Electronics e acum de doar 11 miliarde de dolari insa actiunile sale au urcat cu 29% in ultimele trei luni ca urmare a asteptarilor legate de noile gadgeturi lansate. Compania a pus recent in vanzare modelul LG Optimus G, bazat pe cele mai puternice procesoare ale momentului, Qualcomm Snapdragon S4 Pro, cu patru nuclee. In alta ordine de idei, divizia de televizoare a avut aceeasi performanta financiara ca anul trecut. LG este este al doilea producator de televizoare din lume, dupa Samsung. pe langa rivalii coreeni, se mai dueleaza pe acest sector cu japonezii de la Sony si Sharp.

Sursa: SlashGear
Sursa foto: RENNE

Etichete: , , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.