Fara Zahar concerteaza pe 14 noiembrie in Club A

Scris de

Stagiunea de concerte din Club A este aproape de final. Dupa trupe ca Vita de Vie, Manfellow, Omul cu Sobolani, Les Elephants Bizarres, Suie Paparude, Tapinarii si ZOB, a venit randul baietilor de la Fara Zahar sa urce pe scena clubului bucurestean miercuri, 14 noiembrie.

Istoria formatiei a inceput in ianuarie 2001. Trupa s-a format la initiativa lui Bobo Burlacianu (voce, chitara electrica), iar Bobi Dumitras (voce, chitara acustica) este cel care i-a dat numele. Cei doi incep sa frecventeze Cenaclul Moldavia, la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi, unde are loc primul lor contact cu scena si cu publicul studentesc.

Un an mai tarziu, cei doi inregistreaza piesele Sandu, Stella si Hip-hop s-asa intr-o camera de camin, cu un microfon de chat si un calculator 386 si le trimit catre sapte case de discuri. In 2003, semneaza un contract cu Zone Records, filmeaza clipul piesei Sandu si lanseaza primul album, Episodu’ unu: Amenintarea faitonului, pentru care primesc Discul de Aur in 2005.

De atunci, trupa a mai lansat doua albume, Episodu’ 2 de la Dorohoi (2005) si Neamul lui Penes Curcanul (2008), iar cel de-al patrulea se afla momentan in lucru.

In 2006, celor doi li s-au alaturat Dan Gaina la chitara bass si Andrei Petrila la tobe. Acestia au parasit trupa dupa numai doi ani, fiind inlocuiti de George Maxim (bass) si Alex Neagu (tobe).

Asadar, miercuri seara vom avea parte de foarte mult umor, exprimat in dulcele grai moldovenesc. Trupa ne va delecta cu povestile sale, inspirate din viata unei Romanii rurale aflata de ceva timp incoace intr-un continuu proces de adaptare la modernitate.

Durata evenimentului: 23:00 – 01:00.
Pretul de intrare ramane studentesc: 10 lei.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.