Samsung a vandut 30 de milioane de telefoane Galaxy S III

Scris de

Credeati ca doar iPhone se vinde ca painea calda? Mai ganditi-va o data. Samsung a dezvaluit ca peste 30 de milioane de telefoane Galaxy S III s-au vandut pana acum de la lansare.

Numarul include atat modelul de baza, cat si grozavia de versiuni specifice diferitilor operatori din intreaga lume cu care lucreaza conglomeratul sud-corean. Recent Samsung a lansat noi variante ale modelului, precum Galaxy S III Mini, o varianta micsorata de 4 inci cu procesor dual-core ST Ericsson dar cu specificatii slabute, precum ecran cu o rezolutie de doar 800 x 480. Tinta sa e clara: iPhone, desi nu se compara cu acesta la specificatii.

Recent, Apple a vandut 5 milioane de iPhone-uri doar in week-endul de lansare al iPhone 5.

Sursa: GSM Arena
Sursa foto: careace.net

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (2)

 

  1. […] sezoane, se vinde mai bine decat nava-amiral a celor de la Samsung. Daca in trimestrul al treilea Galaxy S III a detinut coroana datorita celor 18 milioane de unitati livrate, in ultimul cvartal al anului trecut, coreenii au […]

  2. […] in mai multe telefoane Nokia cu Symbian dar si intr-o serie de smartphone-uri Android, ca Samsung Galaxy S3 Mini, Samsung Galaxy S Advance, Samsung Galaxy Ace 2, Sony Xperia P, Sony Xperia U sau o serie de […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.