Vita de Vie – concert aniversar Club A – 40 de ani

Scris de

Vita de Vie revine in Club A, miercuri 2 martie 2011, ora 23.00.

Trupa anunta in premiera inceputul sesiunilor de repetitii si inregistrare pentru proiectul lor acustic. Noi il numim “primul si ultimul turneu acustic”, pentru a accentua faptul ca fiecare spectacol va fi unic si irepetabil. ” Proiectul include atat piese noi, cat si piese vechi interpretate in maniera acustica.

Fara nevoia prea multor introduceri, una dintre trupele romanesti consacrate declara: “Invitatia de a canta a 2-a oara in cadrul programului aniversar 40 ani ne onoreaza. Practic nu credem ca exista muzician in Romania care sa nu aiba cel putin o amintire – muzicala sau de alta natura – legata de primul si cel mai celebru club studentesc”.

Primul contact cu aceasta maniera de exprimare muzicala va avea loc la Sala Operei, pe 29 Martie, cand Vita de Vie a acceptat invitatia prietenilor de la Phoenix de a canta 4 piese.

Componenta: Adrian Despot (voce, chitara), Sorin Danescu (clape, efecte speciale), Sorin “Pupe” Tanase (tobe), Cezar Popescu (chitara) si Adrian Ciuplea (bass).

In deschidere va canta trupa StillBorn.

Pretul de intrare ramane studentesc: 10 lei

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.