Test gratuit de lumini pentru toate autovehiculele Mercedes-Benz

Scris de

Test_Lumini - Sursa foto: Mercedes-Benz RomaniaMercedes-Benz Romania a lansat o actiune la nivel national, prin care vor fi testate gratuit luminile exterioare la toate autovehiculele Mercedes-Benz. Actiunea se va derula pe tot parcursul lunii noiembrie si este menita sa contribuie la scaderea numarului de accidente cauzate de problemele de vizibilitate pe perioada iernii. Verificarile se pot face în toate Centrele Autorizate de Service Mercedes-Benz din tara.

Demersul Mercedes-Benz Romania este sustinut de Parteneriatul Roman de Siguranta Rutiera, GRSP Romania si de partenerii sai, printre care se numara ministererele de resort, precum si importante institutii publice pe piata auto din Romania. Global Road Safety Partnership (GRSP) este un program al Bancii Mondiale, gazduit de Federatia Internationala a Crucii Rosii, si reuneste organizatii din sectorul guvernamental, privat si al societatii civile pentru actiuni ce au ca scop siguranta in trafic in tari aflate in procesul de dezvoltare.

Sursa: Renne.ro

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.