AMD lanseaza memorii Radeon

Scris de

Advanced Micro Devices (AMD) inebuneste gamerii si lanseaza memorii RAM branduite Radeon pentru o integrare verticala a produselor companiei.

Astfel, compania ofera acum pe tava un pachet complet, alcatuit din procesor-placa video-memorie. Testate la “cele mai inalte standarde ale industriei”, modulele DDR3 vor veni in trei variante: “Entertainment” – cu frecventa dusa la 1.333 MHz, “Ultra Pro” – de 1.666 MHz si “Enterprise”, oferite pentru corporatii si pentru care nu se se cunoaste viteza.

Entuziastii au gasit pe internet “batoane” de 2 GB din categoria cea mai slaba la 20 de dolari bucata.
Un pret mic pentru o onoare asa mare! Dat fiind brandul Radeon, ne asteptam ca performanta sa fie si ea la nivelul asteptarilor.

Sursa: Engadget
Sursa foto: Engadget

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] bine folosita de aplicatii si sisteme de operare, asa ca nu are mare succes. De asemenea, a devenit producator de memorii sub brandul Radeon, intrand pe o noua nisa. Acum compania pregateste un concurent pentru ultrabook-urile Intel, insa […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.