Apple ironizeaza Android pe tema securitatii

Scris de

Directorul de marketing al Apple, Phil Schiller, a tras o salva pe Twitter contra rivalilor de la Google pe tema virusilor electronici care bantuie sistemul de operare Android.

El a scris un indemn ironic pe reteaua sociala: “Sa fiti in siguranta acolo!”, si a trecut un link catre un raport in privinta securitatii informatie pe dispozitivele mobile, realizat de F-Secure. Documentul arata Android ca un cosmar: nu mai putin de 96 de familii si variante de virusi si malware au fost identificate pentru Android in cel de-al patrulea trimestru din 2012. Amenintarile pentru Android au crescut in total cu 79% anul trecut.
Afrontul lui Shiller este perfect valid, dar are sens? Asa si asa.

La fel ca si comparatia tendentioasa facuta intre iPad Mini si Nexus 7, Apple nu vede padurea de copaci. In primul rand, Google si Amazon elimina imediat din propriile magazine de aplicatii softurile buclucase. In al doilea rand, o mare masa de utilizatori nu descarca mare lucru: aplicatii ca Facebook, Twitter si Instagram sau jocuri ca Angry Birds. In plus, nici nu se aventureaza sa descarce programe in afara Google Play.

Pe de alta parte, nicio platforma nu e complet ferita de amenintarile informatice sau vulnerabilitati. Asa cum si Apple a descoperit-o pe pielea ei

Sursa: The Verge
Sursa foto: Gizmoshub

Etichete: , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.