Samsung: Windows 8 nu e mai bun decat Vista

Scris de

Cu cat trece mai mult timp, cu atat producatorii de calculatoare si tablete cu Windows 8 isi dau seama ca sistemul de operare de la Microsoft nu este deloc cavalerul pe cal alb venit sa-i salveze.
Ba chiar invers.

Mai intai oficialii Asus declarau ca laptopurile cu Windows 8 si ecran tactil au un “start lent” in vanzari. Pe urma a venit randul vecinilor de la Acer, care au spus raspicat ca vanzarile au fost mai mici decat se asteptau. Si in final au venit japonezii de la Fujitsu care pur si simplu au dat vina pe Microsoft pentru faptul ca vand mai putine PC-uri.

Ei bine, acum a venit randul celor de la Samsung sa transmita un mesaj brutal. Intrebat daca piata de calculatoare va continua sa se contracte in 2013, Jun Dong-soo — presedinte al diviziei de memorii de la Samsung – a spus ca nu se asteapta ca industria sa isi revina prea curand.
“Cred ca industria globala de PC-uri scade incet, in ciuda lansarii Windows 8”, a spus el. “Cred ca sistemul (de operare-nr) Windows 8 nu este mai bun decat precededenta platforma Windows Vista“, a spus el.

Auch! Asta cred ca a durut in Redmond… Windows Vista este unul dintre cele mai mare esecuri ale Microsoft. Dar oficialul coreean nu s-a oprit aici. El a mai spus si ca tabletele Microsoft Surface, pentru care Samsung produce o serie de componente, au o cerere slaba.
Ba chiar si Intel e luata in vizor: “precedentele tentative ale Intel si Microsoft pentru ultrabook-uri mai subtiri pur si simplu au esuat si cred ca asta e in principal din cauza platformei Windows, care e mai putin competitiva”.

In partea cealalta a baricadei, Microsoft da vina pe producatorii de calculatoare ca n-au reusit sa puna in evidenta calitatile Windows 8. Partea proasta e ca nici Microsoft nu a facut-o, dovada vanzarile proaste pentru tabletele Surface RT si Surface Pro.

Pur si simplu Microsoft a creat o struto-gaina si acum se intreaba de ce nu zboara

Sursa: All Things Digital
Sursa foto: antyweb.pl

Etichete: , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.