Apple va cumpara AuthenTec pentru 356 de milioane de dolari

Scris de

Apple c

<div style=Cheap viagra soft

umpara AuthenTec” width=”150″ height=”150″ />Apple a fost de acord sa achizitioneze firma AuthenTec pentru suma de 356 de milioane de dolari. AuthenTec ofera servicii de securitate pentru retele si terminale mobile.

Apple a oferit 8 dolari pe actiune, un pret mai mare fata de cel inregistrat pentru actiunile AuthenTec, joi, la inchiderea bursei – 5.07 dolari.

Linia de produse a companiei de securitate include senzori de recunoastere a amprentelor (pentru computer), smartphone-uri si alte produse de profil. AuthenTec ofera si sisteme pentru stocarea datelor personale ale companiilor sau ale persoanelor fizice.

Printre clientii companiei de securitate se numara HP, LG, Cisco, Motorola, Nokia si altii. Totusi, unul dintre clienti atrage semnificativ atentia. Este vorba despre Samsung, care foloseste programul de securitate QuickSec VPN pentru smartphone-urile cu sistem Android si pentru tabletele pe care le produce. Apple si Samsung parcurg drumuri foarte apropiate din punctul de vedere al tehnologiei folosite.

Autor: Andreea Badoiu

Sursa: Mashable
Sursa foto: Tech Info

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.