Asus vrea sa depaseasca Samsung la tablete in 2012

Scris de

Asus estimeaza ca va vinde intre 3 si 6 milioane de tablete anul viitor, astfel incat sa depaseasca rivala Samsung.

Compania se bazeaza pe modelul Transformer Prime, proaspat lansat, care vine cu procesoare Nvidia pe patru nuclee.

Comparativ cu acest an, asta inseamna pana la 4,2 milioane de tablete vandute in plus. La acestea se adauga si 23,8 milioane de laptopuri, cu 1,8 milioane mai multe decat cele comercializate in acest an. Pentru placile de baza, compania mizeaza anul viitor pe livrarea a 24,5-25 de milioane de unitati fata de 23 de milioane in 2011.

Asus a mai notat ca desi nu e parte a procesului de dezvoltare a Windows pe procesoare ARM, este, insa, cel mai mare client al Nvidia si detine unul dintre cele mai puternice departamente de cercetare-dezvoltare dintre producatorii mondiali de notebook-uri.

Ceea ce sugereaza ca societatea va lansa ultrabook-uri si cu noul sistem de operare al Microsoft imediat ce acesta este disponibil.

Sursa: SlashGear
Sursa foto: Engadget

Etichete: , , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (2)

 

  1. […] in momentul cand companiile vor incepe sa cumpere tablete angajatilor. Si deja vedem si calaul: Asus Transformer Prime, care vine cu tot cu tastatura si se poate folosi ca un netbook. In momentul in care Google va […]

  2. […] pentru ceea ce definim acum ca “PC” se va schimba si vom ajunge la tablete de genul Asus Transformer (cu dock) sau hibrizi ca Lenovo Yoga. Si cand te gandesti ca acum trei ani Chrome abia se nastea, […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.