BenQ revine pe taramul smartphone-urilor cu doua modele Android

Scris de

BenQ a decis sa revina in afacerile cu telefoane inteligente, asa ca tocmai ce a lansat in Taiwan doua modele ieftine cu Android, F3 si, respectiv, A3.

Primul soseste cu un procesor MediaTek MT6589, iar cel de-al doilea cu un Qualcomm Snapdragon MSM8225Q. Ambele dispozitive au „creierele” tactate la 1,2 GHz si vin cu un display IPS de 4,5 inci si cu o rezolutie nu tocmai kosher, de doar 960 x 540 pixeli, intocmai ca gadgeturile de acum doi-trei ani.

Ambele au 1 GB de memorie RAM, 4 GB pentru stocare interna, au slot de card microSD si camera frontala de 2 megapixeli. Diferentele stau la capitolul camera principala, cu 13 megapixeli pentru F3 si 8 megapixeli pentru A3. De asemenea, F3 are o baterie de 2.100 mAh si 2.000 mAh in cazul A3.
Ambele sunt disponibile in Taiwan fara abonament la operator: daca F3 costa 270 de dolari bucata, in cazul A3stacheta este si mai jos, respectiv 200 de dolari.

Pe de o parte, e de neconceput ca la aceste preturi sa nu preferi un Moto G si sa nu te minunezi cum de a reusit Google sa indese in acesta un procesor quad-core Snapdragon 400 si un ecran LCD de 1280 x720 si sa coste tot 200 de dolari in versiunea de 16 GB…

Pe de alta parte, speram ca BenQ sa nu repete soarta Panasonic, care a iesit de pe piata smartphone, a pasit din nou pe acest taram magic si a iesit iarasi, totul in decurs de cativa ani.

Sursa: Engadget
Sursa foto: IntoMobile

Etichete: , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.