Casio a inventat tableta-scaner

Scris de

Japonezii de la Casio au inventat tableta-scaner, care pe langa functiile “clasice”, vine cu o camera de 5 megapixeli ce scaneaza automat orice document sau carte de vizita puse in husa.

Numit Paper Writer V-N500, modelul are specificatii standard: ecran de 10,1 inci cu rezolutie de 1.280 x 800, procesor dual-core OMAP tactat la 1,5 GHz, de la Texas Instruments, si Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Dispozitivul tinteste corporatiile prin integrarea scanerului mobil in fata. Exista si facilitati speciale, spre exemplu gadgetul poate fi programat sa creeze automat o intrare in calendar atunci cand detecteaza semnul $. Bateria de 7.000 mAh poate fi schimbata.

Produsul va fi lansat in luna noiembrie in Japonia, dar Casio spune ca si alte regiuni vor urma in viitor. Partea aiurea este ca gadgetul va costa 2.500 de dolari.

 

Sursa: The Verge
Sursa foto: labs.ebuzzing.it

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] si o competitie tot mai acerba in acest spatiu. Pe de alta parte, compania va produce in continuare tablete si se concentreaza pe “solutii sociale de afaceri” (Social Solutions Business -nr), bazate pe […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.