Fujitsu, Acer si ZTE Corp vor produce telefoane cu Windows Phone 7

Scris de

Producatorii asiatici Fujitsu, Acer si ZTE Corp au trecut in barca Microsoft si vor lansa telefoane mobile cu sistemul de operare Windows Phone 7, versiunea “Mango”.

Aceasta va fi lansata in toamna si va cuprinde peste 500 de caracteristici noi. Unele vor ramane in continuare pe dinafara, precum suportul Flash sau tethering.
Dintre noile update-uri mentionam o integrare cu Twitter si LinkedIn, Facebook Chat, Office 365, SMS-uri si Windows Live Messenger in acelasi thread. De asemenea va fi inclus suport HTML 5 pe browserul Internet Explorer, care va mai capata si acces la telefon, locatie si camera.

Bing va avea capacitatea de a cauta ceva pe net doar pornind de la o fotografie a obiectului facuta cu camera dispozitivului, asemeni programului Google Goggles de la titanul cautarii.

Oricum, revenind la producatori, desi Nokia si Dell lipsesc din enumerarea de mai sus, acestea vor realiza si ele telefoane cu sistemul de operare, dar deja asta se stia. Pe langa acestea, atat HTC, cat si LG si Samsung mai produc telefoane pe platforma Microsoft.

Sursa: SlashGear
Sursa foto: www.loyokezie.com

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (2)

 

  1. […] 567 milioane de dolari profit, in vreme ce serviciile aduc 9,1 miliarde de dolari venituri, scrie Wall Street Journal. Unitatea de imprimante aduce alte 6,09 miliarde de dolari venituri si 892 milioane de dolari […]

  2. […] (Android). Dar produce inclusiv telefoane, precum Acer Liquid (Android); ba chiar s-a lansat in producerea de mobile cu Windows Phone 7. Nu a inregistrat mare succes iar acum trage ponoasele. Ba chiar exact in zona sa cea mai […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.