Google TV are mai putin de un milion de utilizatori

Scris de

Cu o interfata greoaie si fara parteneriate pentru livrarea de continut multimedia pe noua platforma, Google TV concureaza din plin pentru titlul de cel mai mare dezastru din istoria Google.

Dar nimeni nu stia pana acum masura dezastrului. Ei bine, potrivit firmei de analiza Xyologic exista sub un milion de utilizatori ai dispozitivelor Google TV. Grupul si-a bazat estimarea pe baza descarcarilor de aplicatii din Android Market. Chiar daca nu e un indicator foarte bun, acesta spune, totusi, multe. Mai ales daca o sa corelam datele cu faptul ca Google insasi a cerut anul trecut partenerilor sa nu mai lanseze produse cu Google TV. De asemenea, au mai existat si unele probleme de functionalitate, cum ar fi faptul ca unele servicii de streaming online, precum Hulu Plus erau prezente pe platformele concurente, ca Samsung SmartTV, dar nu si pe Google TV. Ba mai mult, gigantul va inlocui procesoarele Intel cu unele Marvell bazate pe arhitectura ARM, probabil pentru a reduce pretul gadgeturilor.

Pana acum Google TV nu a venit instalat decat pe decodorul media Logitech Revue si pe o linie de televizoare de la Sony. Pretul initial mare a indeparat clientii, chiar daca ulterior au fost operate reduceri.

Asteptam lansarea Google TV 2.0 in mai si imbogatirea ofertei de filme de pe YouTube, mai ales ca si Apple va lansa la finele acestui an un HDTV conectat la net. Sa vedem cum se va integra noua oferta cu viitoarele gadgeturi Google care sa faca streaming intre diversele electronice dintr-o casa…

Sursa: TG Daily
Sursa foto: quantrimang.com.vn

Etichete: , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.