HTC intra pe teritoriul mini-tabletelor, cu un gadget Windows Phone 7

Scris de

Mai tineti minte Dell Streak, cu ecran de 5 inci? Ei bine, HTC e pe cale sa produca o “magaoaie” aproape la fel de mare.

Datele scurse pe internet arata ca HTC Eternity va avea un ecran gigant de 4,7 inci Super LCD cu rezolutie 800 x 480, procesor Qualcomm dual-core de 1,5 Ghz, 512 MB RAM, 16 GB stocare interna si camera de 8 megapixeli, capabila sa inregistreze HD la 720p.
Alte detalii tehnice includ pe partea de conectivitate HSPA+, dispozitivul fiind capabil de viteze de download de 14,4 Mbps si de upload de 5,76 Mbps; WiFi b/g/n; Bluetooth 2.1+EDR si suport DLNA. De asemenea, avem AGPS/GPS, radio FM, busola digitala si doua microfoane. Dimensiunile ar fi de 130,6 x 70,63 x 9,9 milimetri iar greutatea de 170 de grame.

In mod surprinzator, sistemul de operare este Windows Phone 7 “Mango”. Surprinzator pentru ca Microsoft a spus clar ca nu va folosi WP7 pentru tablete PC din cauza sosirii iminente a Windows 8 ARM anul viitor. Numai ca cei de la HTC au hotarat, probabil, sa ajunga la o cale de mijloc, atat cat sa nu supere gigantul din Redmond, dar in acelasi timp sa ne ofere putin din gustul viitoarelor tablete Windows.

Iar daca va adauga si o versiune cu tastatura fizica QWERTY s-ar putea sa renuntam la netbook…

Sursa: Dvice
Sursa foto: Dvice

Etichete: , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.