Noul Nexus este… Samsung Galaxy S4 Google Edition

Scris de

Google I/O a fost plin de surprize insa una dintre cele mai neasteptate este lansarea Samsung Galaxy S4 Google Edition, care nu este altceva decat un model normal dar fara ca sistemul de operare Android sa fie cumva violat de interfata producatorului corean.

Dispozitivul este destinat dezvoltatorilor de aplicatii si se vinde la liber cu 649 de dolari, cat costa un iPhone 5 la Apple pe site. Modelul suporta retelele 3G, dar si o serie de frecvente LTE. Vine cu 16 GB pentru stocare si Android 4.1 Jelly Bean.
Pe de alta parte, din moment ce nu vine cu TouchWiz, gadgetului ii lipsesc o serie de facilitati specifice Samsung.
Smartphone-ul va fi disponibil initial doar in SUA, unde va fi comandat de pe Play Store. Data de lansare este 26 iunie.

Miscarea este surprinzatoare deoarece anul trecut Google a ales LG Electronics pentru realizarea Nexus 4 pe baza smartphone-ului Optimus Pro si care a avut un succes enorm. Anul acesta se zvonea ca Nexus 5, cu ecran de 5 inci full HD, va fi realizat tot de catre LG.

Pe de alta parte, si acesta are ecran de 5 inci full HD. Pentru multi lipsa unui model Nexus este o dezamagire. Dar asta poate sa insemne si o grija mai mare pentru Motorola X Phone, care ar avea astfel parte de un eveniment propriu…

Sursa: CNET
Sursa foto: The Verge

Etichete: , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] fie confirmat oficial: smartphone-ul HTC One va veni si intr-o varianta cu Android pur, intocmai ca Samsung Galaxy S4 Google Edition si dispozitivele […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.