LG a lansat smartphone-ul G2, concurent redutabil pentru Samsung Galaxy S4

Scris de

LG Electronics a lansat smartphone-ul G2, care se doreste un concurent veritabil pentru Samsung Galaxy S4, atat datorita specificatiilor de top, cat si a caracteristicilor software incluse.

G2 vine cu un ecran LCD de 5,2 inci cu rezolutie 1920 x 1080, insa LG spune ca modelul este optimizat pentru a putea fi folosit cu o singura mana, datorita ramei foarte subtiri din fiecare pare a ecranului. Dispozitivul este si el in sine foarte subtire, avand 8,9 milimetri grosime si este tot cam cat sunt rivalii HTC One si Samsung Galaxy S4. Sub capota zace un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800, acelasi ca si cel de pe Sony Xperia Z Ultra, dar tactat la 2,26 GHz. Acesta este ajutat de 2 GB de memorie RAM, in vreme ce pentru stocare se gasesc 16 sau 32 GB. Bateria are si ea 3.000 mAh.

Camera din spate are 13 megapixeli cu stabilizator de imagine iar gadgetul vine cu sunet Hi-Fi. Ciudatenia e ca butoanele nu mai sunt dispuse lateral, pe marginea smartphone-ului, ci sunt puse sub camera, in partea din spate. Aici se gasesc atat cele de volum, cat si butonul power. Trebuie mentionat ca nu exista slot microSD si ca bateria nu se poate schimba.

In schimb, la partea software, LG imprumuta enorm de multe facilitati de la Samsung.

Exista Answer Me, care „stie” cand ridici telefonul si il duci la ureche, asa ca iti raspunde automat la apel; exista si Plug & Pop – care ghiceste cam ce ai vrea sa faci cand introduci castile sau vreun cablu. De asemenea, exista un mod Guest,
QuickRemote si chiar un emitator infrarosu pentru a putea controla televizoarele ca o telecomanda. In plus, Text Link, incearca sa ghiceasca ce vrei sa faci cu un text pe care tocmai l-ai selectat.

De la Blackberry a fost preluata abilitatea a „trezi” ecranul fara a apasa vreun buton, doar ca acum se face apasandu-l de doua ori, in loc de a ridica cu degetul de jos in sus pe ecran, ca la Z10.

Sistemul de operare este, cum altfel, Android Jelly Bean.

Nu se stiu nici pretul, nici momentul de la care va fi disponibil, dar cel mai logic e sa credem ca va costa cat un Samsung Galaxy S4 si ca va ajunge pe piata in Occident prin septembrie.

Sursa: The Verge
Sursa foto: www.theaustralian.com.au

Etichete: , , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] de top de la Samsung, LG, HTC sau Motorola. Ei bine, iPhone 5S bate Samsung Galaxy S4 sau LG G2 in fiecare dintre testele de procesor. In unele benchmark-uri, precum Sunspider Javascript […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.