LG: suntem dezamagiti de lansarea Windows Phone 7

Scris de

Lansat cu surle si trambite, sistemul de operare Windows Phone 7 de la Microsoft parea ca merge intr-o directie buna daca e sa ne luam dupa cifrele anuntate de gigantul din Redmond.

Dar LG crede ca putea fi si mai bine. “Din punctul de vedere al industriei, am avut asteptari mari, dar din punctul de vedere al consumatorilor, vizibilitatea e mai mica decat ne asteptam”, a spus James Choi, director de strategie de marketing si planificare la LG Electronics Global intr-un interviu pentru Pocket-Lint si preluat de IntoMobile.

Jocul de-a numerele

Recent, Microsoft a anuntat ca au fost livrate 1,5 milioane de telefoane cu Windows Phone 7 de la lansarea din octombrie. Dar acesta este numarul de dispozitive comandate de la producatori si nu cate telefoane au fost efectiv cumparate de consumatori. LG a ales Windows Phone 7 ca o alternativa la Android, pentru a-si balansa portofoliul de telefoane. Spre deosebire de Samsung, care dezvolta si propriul sistem Bada OS, LG nu are o platforma proprie.

Portretul cumparatorului de WP7

Choi mai spune si cine ar prefera un astfel de telefon: cei care cred ca anumite sisteme de operare, mai ales cel al Google, sunt prea complicate. Or, Windows Phone 7 este mai intuitiv si usor de folosit.
O alta problema este ca Microsoft cere producatorilor ca telefoanele pe aceasta platforma sa respecte anumite conditii stricte: numai trei butoane, camera de minim 5 megapixeli, procesor de la 1 GHz in sus, cel putin 256 MB RAM, 8 GB card flash, procesor grafic separat, rezolutie WCGA (800×480). Or LG spune ca ar dori ca stacheta sa fie coborata, ceea ce ar permite realizarea de telefoane mai ieftine, care s-ar vinde mai bine.

Sursa: IntoMobile
Sursa foto: www.cyberindian.net

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (2)

 

  1. […] constructia Nexus 4. Mai mult, vanzarile proprii de smartphone-uri Android cresc, spre deosebire de Windows Phone, care a fost o dezamagire pentru LG. La randul sau, HP a lansat ieri prima sa tableta […]

  2. […] acum nu a facut deloc valuri, chiar daca are ca parteneri nume sonore precum Nokia, HTC, Samsung, LG, Fujitsu, ZTE sau Huawei. Cota sa a coborat sub 3%, in vreme ce Apple are 20% iar Android e la […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.