Modern Warfare 3 a facut un miliard de dolari in 16 zile

Scris de

Vanzarile jocului Call of Duty: Modern Warfare 3 au trecut de un miliard de dolari in doar 16 zile de la lansare, depasind recordul detinut de filmul “Avatar, care a facut aceasta suma in 17 zile.

Activision Blizzard a comparat performanta licentei Call of Duty cu marile productii de la Hollywood tocmai pentru a sublinia ca, practic, jocul se vinde singur: Call of Duty: Black Ops si Call of Duty: Modern Warfare 2 au atins si ele miliardul, dar nu asa de repede.

Astfel, cand Modern Warfare 2 a fost lansat, in 2009, a depasit incasarile box-office din prima saptamana ale “Harry Potter and the Half-Blood Prince”, plus “The Dark Knight” din seria Batman.

Sursa: The Verge
Sursa foto: www.vgtips.net

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] a unor jocuri de renume mondial, precum Starcraft, Diablo, World of Warcraft sau Call of Duty, Activision Blizzard va rascumpara un pachet de 429 de actiuni detinute la companie de catre […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.