Nintendo va lansa magazinul virtual eShop pentru jocuri pe consola 3DS

Scris de

Japonezii de la Nintendo aduc numai vesti bune pentru cei care tocmai ce si-au luat o consola 3DS: compania va lansa la E3, evenimentul anului in materie de jocuri, un magazin virtual pentru cumpararea si descarcarea directa de titluri.

Acesta se va numi eShop si va permite achizitionarea direct din consola. Nintendo va mai introduce un player 3D Movie si update-uri la Virtual Console. Un browser de net este si el asteptat in pachetul software.

Lansarea va avea loc pe 7 iunie.

Sursa: CrunchGear
Sursa foto: CrunchGear

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (2)

 

  1. […] securitate. Atacul vine in momentul in care Nintento se pregateste sa lanseze in aceasta saptamana e-Shop, un magazin online pentru posesorii de console de mana 3DS sa poata descarca […]

  2. […] oferta. De asemenea, integrarea Android va da posibilitatea Nintendo sa licentieze compatibilitatea eShop, propriul magazin online de jocuri, si catre producatorii de smartphone-uri si tablete. Sony a […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.