Samsung Galaxy S5 va avea procesor Exynos 6 pe 64 de biti si cu opt nuclee

Scris de

Samsung va sari peste nodul de 20 nm si va realiza procesoarele Exynos 6 direct pe 14 nm, din cauza competitivitatii tot mai mari a taiwanezilor de la TSMC, scrie site-ul coreean DDaily, preluat de Ubergizmo.

Mai mult, procesoarele Exynos 6 vor avea suport pe 64 de biti, asa cum se intampla acum cu cipurile A7, proiectate de Apple. Insa vor sosi in plus cu arhitectura ARM big.LITTLE si nuclee Cortex A53-A57. De asemenea, vor fi octa-core, iar fiecare „creier” va putea lucra simultan, nu doar in grupuri de cate patru. In fine, Exynos 6 va consuma doar jumtate din necesarul cipurilor Exynos 5420.

Primul smartphone care va sosi cu noile „silicoane” va fi Galaxy S5, potrivit zvonurilor de pe internet. Iar acesta, la randul sau, ar putea aparea pe piata chiar mai devreme decat ne asteptam, respectiv in luna ianuarie, din cauza vanzarilor mai slabe ale Galaxy S4 fata de proiectiile interne ale gigantului coreean.

Sursa: Ubergizmo
Sursa foto: www.androidnext.de

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (2)

 

  1. […] 4K (3840 x 2160). Doar ca un astfel de anunt nu a fost facut. Dupa cum nu a iesit la suprafata nici versiunea cu cip propriu Exynos cu opt nuclee si arhitectura pe 64 de biti. Pe care Samsung s-a laudat ca o va lansa, mai ales ca Apple le-a luat tuturor fata in toamna […]

  2. […] decat in 2015, e posibil ca cele prezente pe Note 4 cu aceasta arhitectura sa fie din gama Exynos, dezvoltate chiar de catre Samsung. Aceeasi publicatie afirma ca un display curbat ar putea fi o […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.