Sharp ataca Samsung cu propriile arme

Scris de

Japonezii de la Sharp ataca Samsung in acelasi mod in care reclamele sale pentru Galaxy S III ironizau iPhone: este mai mare si are ecran mai bun.

Lansat la inceputul lunii noiembrie, modelul Sharp Aquos SH930W este primul smartphone full HD lansat de Sharp. Telefonul are un ecran de 5 inci cu rezolutie de 1920 x 1080 pixeli – comparabil doar cu HTC Droid DNA/Butterfly, 2 GB de memorie RAM, 32 GB pentru stocare interna si doua camere: una de 8 megapixeli in spate si alta de 2 megapixeli in fata.
Procesorul este un dual-core de 1,5 GHz, ceea ce inseamna ca este un Snapdragon cu arhitectura Krait. Mai mult, acesta este printre primele telefoane din lume care folosesc tehnologia IGZO pentru display, despre care se zvoneste ca va fi folosita chiar de catre Apple in viitoarea generatie pentru produsele sale.
Iar la sistemul de operare apare un Android Jelly Bean iar bateria este de 2.100 mAh.
Telefonul nu se gaseste decat pe pietele din Rusia si Hong Kong, insa asta nu a oprit filiala Sharp din insulita asiatica sa posteze o serie de materiale promotionale in care isi compara propria creatie cu Galaxy S III si Galaxy Note II de la Samsung, HTC One X+ si LG Optimus Vu.

Personal, daca ma intrebati pe mine, telefonul seamana izbitor cu o serie de produse mai vechi ale Sharp ce foloseau Symbian iar designul este cam palid. Totusi, la ce componente are, este ultimul racnet.

Asteptam sa vedem daca ajunge si prin Romania, dar sunt slabe sperante…

Sursa: Unwired View
Sursa foto: mobilenapps.com

Etichete: , , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.