Totul despre blog – Blogger adauga suport pentru prietenii din Google+

Scris de

Promovarea retelei Google+ prin intermediul platformei Blogger continua prin introducerea gadget-ului Google+ Followers.

Mai vechea retea de bloguri sustinuta de Blogger se doreste a fi inlocuita cat de curand cu reteaua Google+. Nici nu este de mirare, avand in vedere expansiunea puternica a retelei Facebook si actualizarea tuturor site-urilor astfel incat sa permita distribuirea materialelor prin intermediul acestei retele. Blogger incearca sa recupereze teren si sa promoveze construirea de cercuri de prieteni in Google+ si distribuirea materialelor prin intermediul propriei retele de socializare.

Gadget-ul Google+ Followers este alcatuit din imaginile prietenilor aflati in cercurile Google+ ale autorului blogului. Pentru a putea utiliza acest gadget, conectati-va la Google+ si din meniul Layout al tabloului de bord Blogger alegeti optiunea Add a gadget. Apoi alegeti Google+ Followers si salvati modificarile facute.

Vechea retea de bloguri Blogger nu mai este actualizata de ceva vreme, dar este activa deocamdata. Blogger isi va anunta utilizatorii cand va decide eliminarea acestei retele.

Sursa: Blogger Buzz
Sursa foto: Blogger Buzz

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] curand, Blogger a adaugat un gadget pentru a permite prietenilor din Google+ sa urmareasca blogurile sale . Pasul urmator nu a fost […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.