Totul despre blog – Blogger si Google+, o cursa comuna

Scris de

De curand, Blogger a adaugat un gadget pentru a permite prietenilor din Google+ sa urmareasca blogurile sale . Pasul urmator nu a fost greu de intuit, Blogger te lasa sa mentionezi utilizatori de Google+ direct in materialele publicate pe blog.

Orice utilizator de Google+ poate fi mentionat intr-un material postat pe Blogger. Cei mentionati vor fi primi o atentionare in acest sens, ceea ce face ca noul mecanism introdus de Blogger sa fie extrem de util in a atrage atentia publicului si a furniza explicatii suplimentare pentru materialele postate.

Pentru a mentiona un utilizator Google+, tot ce trebuie sa faceti este sa scrieti „+” inainte de a introduce numele lor in editorul de text. Profilul utilizatorului mentionat va fi afisat ca un link in materialul final si va directiona catre pagina utilizatorului. Daca plasati cursorul deasupra unui astfel de link, veti afla mai multe informatii despre utilizatorul mentionat si veti avea optiunea de a-l adauga in propriile cercuri Google+.

Sursa: Blogger Buzz
Sursa foto: Blogger Buzz

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.