HTC a lansat primul telefon full HD din lume

Scris de

HTC a lansat modelul J Butterfly, primul smartphone din lume care vine cu un ecran full HD. Dispozitivul vine cu un ecran de Super LCD 3 de 5 inci si are o densitate a pixelilor de 440 ppi, mult peste cei 326 ppi de pe iPhone 5.

Si in privinta componentelor interne avem specificatii de top: procesor quad-core Snapdragon S4 Pro APQ8064 tactat la 1,5GHz, cel mai puternic de pe planeta la acest moment. Cipul este ajutat de 2 GB de memorie RAM iar camera are 8 megapixeli si lentile f/2.0. Bateria are si ea 2.020 mAh.
In caz ca va faceti probleme asupra marimii, gadgetul nu este foarte impunator fata de modelul One X. Ba mai mult, are o grosime de doar 9,1 milimetri, ceea ce il face surprinzator de portabil, astfel ca sta foarte bine intr-un buzunar. Totusi, la cei 5 inci ai ecranului, acesta se inscrie perfect in definitia phablet-ului, insa este mai compact si decat originalul Galaxy Note (5,2 inci) si fata de Galaxy Note II (5,4 inci). De asemenea, nu are nici stylus ca linia Note de la Samsung.
In privinta softului, J Butterfly vine cu Android 4.1 Jelly Bean, insa skinul aplicat de HTC nu este celebrul Sense 4.0, ci unul asemanator interfetei de pe modelul Rhyme.

Momentan, dispozitivul nu este disponibil decat in Japonia, dar mai mult ca sigur variante diferite ale sale vor fi puse in vanzare peste tot in lume.

Sursa: The Verge
Sursa foto: The Verge

Etichete: , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (3)

 

  1. […] mic fata de cel de 4,8 inci de pe Samsung Galaxy S III. Ba mai mult are o densitate mai mica fata de cei 440 ppi de pe noul HTC J Butterfly, primul telefon din lume cu ecran full […]

  2. […] are un ecran de 5 inci cu rezolutie de 1920 x 1080 pixeli – comparabil doar cu HTC Droid DNA/Butterfly, 2 GB de memorie RAM, 32 GB pentru stocare interna si doua camere: una de 8 megapixeli in spate si […]

  3. […] Zvonurile de pe net indicau ca primul telefon care va sosi cu procesoare Tegra 4 va fi Xiaomi M3. Popularul brand chinezesc ar urma sa fie lansat cu un ecran 1080 de 4,5 inci, ceea ce duce la o densitate a pixelilor de 490 ppi, mult peste ceea ce ofera acum HTC Droid DNA/Butterfly J. […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.