Studiu: 83% din utilizatorii Google+ sunt inactivi

Scris de

Cati dintre voi aveti deja cont pe Google+? Si acum, din voi astia care ati ramas, cati folositi zilnic reteaua sociala?

Daca ziceti ca nu prea des, nicio problema: nu sunteti singurii. Potrivit datelor compilate de Bime Analytics, 83% din utilizatorii G+ stau degeaba. Studiul a fost facut pe 10 milioane de conturi, asa ca e destul de credibil.

Nu exista cifre si pentru inactivitatea de pe Facebook, dar daca sunteti si pe tarlaua lui lui Mark Zuckerberg sigur ati observat ca prietenii de pe Facebook sunt mai activi.
Un alt rezultat interesant legat de Google+ este ca acum cei mai multi inscrisi sunt studenti, pe cand la lansare erau majoritatea ingineri. Inca e dominata de barbati, cu 70% din total, dar procentul a scazut cu doua puncte procentuale fata de luna trecuta.
Google+ a bifat recent 25 de milioane de utilizatori in doar o luna de la lansare, fiind cel mai rapid site care a ajuns la acest nivel. Insa Facebook critica recent reteaua rivala, spunand ca “nu are utilizatori”.

Pentru mine, care vreau sa directionez bucata mea de dolari proveniti din trafic si reclama catre Google, asta e o veste proasta dar de inteles. Si asta pentru ca inclusiv eu hoinaresc mai mult pe Facebook, din moment ce Google nu are suport pentru Opera, browserul meu preferat, pe care il folosesc si pe mobil (Android) cat si pe doua calculatoare (Windows – acasa si Linux – la lucru). Iar cand o companie ma forteaza sa-mi schimb obiceiurile de consum… ei bine, niciun om nu vrea sa se schimbe. Insa renunta la produsul respectiv…

Sursa: UberGizmo
Sursa foto: goodstuff4u.multiply.com

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.