Surse: viitorul iPhone va avea un ecran de 4,6 inci

Scris de

viagra sale

th=”210″ height=”180″ />Apple va lansa in al doilea trimestru noul iPhone cu un ecran “Retina” de 4,6 inci, mult mai mare fata de cei 3,5 inci de pe actualele terminale, anunta principalul ziar sud-corean de afaceri, Maeil Business Newspaper, preluat de Reuters.

Gigantul american a luat decizia de a instala un ecran mai mare pe viitoarea generatie a popularului iPhone si a inceput deja sa dea comenzi furnizorilor, a aratat sursa citata.
Principalii furnizori ai Apple pentru ecrane sunt LG Display, Samsung Electronics si japonezii de la Sharp. Samsung, care este si cel mai mare concurent al Apple pe segmentul telefoanelor inteligente, foloseste display-urile de 4,6 inci Super AMOLED pe modelul Galaxy Nexus, realizat pentru Google. De asemenea, ecranul “Retina” cu rezolutie 2048 x 1536 pixeli, de pe noul iPad, este furnizat tot de catre Samsung, potrivit firmei iFixit, care a dezmembrat deja ultimul gadget Apple pentru a vedea ce componente foloseste.

O lansare in vara a noului iPhone are sens deoarece aceasta a fost data traditionala de lansare pentru gigantul american a smartphone-urilor sale. iPhone 4 cu ecran Retina a fost prezentat de Steve Jobs in vara lui 2010, numai anul trecut iPhone 4S fiind lansat in octombrie.
DigiTimes scria recent ca Apple pregateste o tableta iPad mini de 7,85 inci pentru lansare in toamna. Aceasta ar trebui sa contracareze Kindle Fire de la Amazon, precum si viitoarea tableta Nexus de la Google, si sa recupereze terenul in zona tabletelor ieftine, pierdut in fata competitorilor cu Android. O lansare concomitenta a noului iPhone si a iPad mini ar duce la concurenta intre cele doua gadgeturi pentru banii fanilor in perioada sarbatorilor de iarna, cand se fac cele mai mari vanzari.

Modul in care primul iPhone avea aranjat ecranul tactil in 2007 a fost copiat si de restul rivalilor. Acum iPhone aconteaza in jur de jumatate din vanzarile totale ale Apple.

Sursa: Reuters

Etichete: , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (3)

 

  1. Paul says:

    Ar fi tare sa nu iti incapa telefonul in buzunar! Atunci sa vezi ce le-ar scadea vanzarile celor de la Apple!

  2. […] luna octombrie si care sa tinteasca sezonul sarbatorilor, numai ca atunci va avea de infruntat atat noul iPhone, cat si lansarea terminalelor cu BlackBerry 10, ca sa nu mai zic de viitoarea generatie a gamei […]

  3. […] de data aceasta totul se va duce la un alt nivel. De altfel, presa tot scrie ca Apple pregateste un iPad Mini cu ecran de 7,85 inci, care sa contracareze Kindle Fire. De asemenea, pe langa noua tableta, Amazon lucreaza si la un […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.