Blonda bruna de la PDL

Scris de

Vedeti in poza din stanga o bruneta? Ce vedeti nu este adevarat. Este doar o blonda care se vrea sosia lui Margaret Thatcher si pentru asta experimenteaza combinatia dintre o peruca, un taior scump si o brosa si mai scumpa, aleasa asa pentru autenticitatea costumatiei.

„Gasiti-va o Margaret Thatcher si aveti lider!”, declara ritos presedintele Traian Basescu catre juniorii , adunati la Scoala de vara a tineretului PDL de la Eforie Nord, in septembrie 2011. Si cum dorinta presedintelui Romaniei e lege, Elena Udrea i-a dat curs cu promptitudine, in stilul ei inconfundabil, demonstrandu-i ca ea este gata sa fie orice pentru el. O luna mai tarziu revista “Tabu” edita un pictorial spectaculos, in care blonda de la PDL s-a metamorfozat de mai multe ori in bruna. A fost pe rand Cleopatra, Jackie Kennedy si Margaret Thatcher. Adica, elita feminina a istoriei lumii.

Si pentru ca asemanarea ei cu “Doamna de fier” a Razboiului Rece sa fie evidenta pentru toata lumea, a rezolvat relativ simplu cu putina recuzita incropita ad-hoc, din propria garderoba. “Relativ simplu” deoarece stilul politicianului britanic dintotdeauna sobru si masurat nu prea se potriveste, de exemplu, cu o geanta Hermes Birkin de 7.000 de euro, plimbata cu nonsalanta si aroganta prin catunele din Delta Dunarii, pe vremea cand era ministrul Turismului.

Ieri, Elena Udrea a declarat pe Facebook: “Trecand de la costume de baie la alegerile pentru Presedintie, uite ca sunt in continuare subiect de presa pentru unii… Pentru limpezirea lucrurilor, nu am declarat niciodata ca voi candida pentru functia de Presedinte in 2014”. Sincer? M-am linistit. Nu voi apuca sa-l vad pe Presedintele Romaniei urcand covorul rosu la Casa Alba, incaltat in cizme de latex, inalte pana peste genunchi si fusta scurtuta din denim, ca Julia Roberts in “Pretty Woman”, inganand suav dintre cositele blonde: “Happy Birthday, Mister President!”

Perspectiva pe termen scurt se anunta si mai complicata pentru eterna si fascinanta blonda de la PDL. In 17 august, la Baia Mare, va avea loc o sedinta a Colegiului Director al PDL. Iar Vasile Blaga, presedintele PDL, a declarat, referindu-se si la problema “Elena Udrea”: “Toate la timpul lor, pentru ca ipocrizia nu poate fi dusa la maximum”.

Asa ma gandeam si eu.

Sursa: Renne
Sursa foto: Revista Tabu

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.