Un iranian zice ca a inventat masina timpului

Scris de

Dupa ce nord-coreenii au atins vajnice progrese in realizarea fuziunii nucleare, iata ca a venit si timpul ca un savant iranian sa se afirme.

Ali Razeghi, care este directorul Centrului Iranian pentru Inventii Strategice, a facut imposibilul: a realizat o masina a timpului. Problema este ca te duce doar in viitor… Cum? Foloseste cumva Large Hadron Collider? Te invarti in jurul unei gauri negre? Nu!
Folosind o serie de algoritmi complecsi, masina timpului dezvoltata de Razeghi “poate prezice pana la opt ani din viitorul oricaui individ, cu 98% acuratete”. Si asta dupa ce un laser te scaneaza. Mai sa fie, vrajitoarele Vanessa si Melissa, cititorii in rune, tarot, aure energetice, plus preotii care “deschid cartea” au un serios dusman.

Daca e sa ma intrebati si eu pot face predictii din astea: in viitor vei respira aer! Vei manca mancare! Vei avea sefi de rahat! Si o nevasta care te va toca la cap! Si partide naspa de sex! Si nepoti cocalari!

Razeghi are 27 de ani si se lauda ca mai are alte 179 de inventii. Dar numai la masina asta a timpului a lucrat in ultimii zece ani. Mai mult, inventatorul nostru spune ca acum Iranul poate prezice posibilitatea unei confruntari militare, fluctuatiile valutelor si ale pretului petrolului. De ce nu lanseaza un prototip sa vedem ca functioneaza? Pentru ca nenorocitii de chinezi ii vor copia ideea peste noapte.

E clar, omul a fost avertizat din viitor…

Alah, mare ti-e gradina dar e evident ca si mai multi au sarit ilegal gardul…

Sursa: The Telegraph
Sursa foto: DeviantArt

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.