Google a inventat “creierul virtual”

Scris de

Inginerii de la Google au creat un software care simuleaza celulele nervoase umane, astfel incat sa fie capabile sa comunice una cu cealalta in mod independent si sa invete automat.

Ei bine, acest “creier virtual” este acum pus la munca, mai precis sa imbunatateasca produsele Google. Primul pe lista este serviciul de recunoastere vocala, scrie Boy Genius Report, care citeaza Technology Review.
Vincent Vanhoucke, un Googler care lucreaza la programele de recunoastere vocala, a precizat pentru companie ca tehnologia “creierului virtual” a adus o imbunatatire de 20-25% in abilitatea sa de a identifica in mod corect cuvintele.

Pentru cine nu e obisnuit, serviciul de recunoastere vocala este folosit in Google Now, contracandidatul Siri de pe sistemele cu Android 4.1 Jelly Bean. In plus, tehnologia va putea fi folosita in viitor in masinile automate ale gigantului sau Google Glass, ochelarii cu realitatate augmentata. Anul trecut IBM a realizat un cip care functioneaza imitand creierul uman.

Asteptam momentul cand Skynet va prelua controlul asupra planetei…

Sursa: Boy Genius Report
Sursa foto: Boy Genius Report

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] Inginerii de la Google au creat un software care simuleaza celulele nervoase umane, astfel incat sa fie capabile sa comunice una cu cealalta in mod independent si sa invete automat….Citeste mai mult […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.