Asus va produce noul Nexus 10, Motorola preia stafeta Nexus 4

Scris de

Daca Samsung a produs tableta Nexus 10, Google este pe cale sa decerneze aceasta onoare catre taiwanezii de la Asus. Concomitent, Motorola ar produce viitorul smartphone Nexus, desi LG a facut o treaba teribila cu Nexus 4.

Alegerea Asus vine ca urmare a succesului avut anul trecut de Nexus 7, in vreme ce tableta Samsung nu a avut nici pe departe aceeasi priza printre consumatori. Informatia a fost publicata de site-ul Geek.com, care citeaza surse de incredere. De altfel, relatiile dintre Google si Asus sunt intr-o perioada fasta, cea din urma realizand si editia din acest an a Nexus 7. Din moment ce noua tableta vine cu cip Qualcomm, nu ar fi greu de apreciat ca vom vedea un cip Snapdragon care sa furnizeze atat puterea de procesare cat si grafica necesara pentru ecranul cu rezolutie de 2.560 x 1.600 pixeli.

Concomitent, Motorola va aduce un nou smartphone Nexus in perioada sarbatorilor. Informatia vine de la Taylor Wimberly, fondatorul Android and Me, un site care, pana de curand, a fost plin cu informatii scurse privind telefonul Moto X, proaspat dezvelit.

Zilele trecute, oficialii LG anuntau ca nu va exista o varianta Google Play, cu Android stock, pentru nava-amiral G2, asa cum au Samsung Galaxy S4 si HTC One. Iar acest lucru poate fi posibil tocmai datorita faptului ca va lansa viitorul Nexus 5. Astfel, noul dispozitiv Nexus de la Motorola ar putea fi o a doua generatie a Nexus 4.

In definitiv, Google detine Motorola, asa ca ar cam fi cazul sa prezinte un dispozitiv Nexus si cu propria subsidiara. Pe cand un Nexus Xperia de la Sony?

Sursa: TechCrunch
Sursa foto: The Verge

Etichete: , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] un nou smartphone Nexus, insa informatiile scurse pe internet arata lansarea in toamna a unui nou Nexus fabricat de Motorola. Concomitent, au aparut date si despre un nou Nexus de la LG […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.