Google ataca preventiv iPhone 5C si reduce cu o treime pretul Nexus 4

Scris de

Nexus 4 a devenit dintr-o data o afacere mult mai ieftin: Google a anuntat reducerea cu o treime a pretului, astfel ca modelul de 8 GB a ajuns acum doar 199 de dolari, iar varianta de 16 GB costa 249 de dolari.

Chiar daca nu smartphone-ul nu vine cu LTE si nici slot de card microSD, fluiditatea desprinsa din experienta Android pura si pretul de “okazie” il fac foarte tentant.

Momentan nu exista nicio mentiune oficiala despre un nou smartphone Nexus, insa informatiile scurse pe internet arata lansarea in toamna a unui nou Nexus fabricat de Motorola. Concomitent, au aparut date si despre un nou Nexus de la LG Electronics.

De asemenea, Nexus 4 nu este singura experienta pura Android din piata, fiind disponibile si variante „Google Play” pentru HTC One si Samsung Galaxy S4.

Masura poate fi vazuta atat ca un atac preventiv impotriva iPhone 5C, varianta ieftina si colorata a iconicului smartphone, ce va fi prezentata alaturi de iPhone 5S in data de 10 septembrie de catre Apple, cat si o curatare a inventarului pentru a face loc pentru un noi produse. Astfel, Google impusca doi iepuri dintr-un foc.

Pe de alta parte, reducerile se aplica doar in SUA, Marea Britanie, Franta, Germania, Spania, Coreea de Sud, Australia si Canada.

Sursa: The Verge
Sursa foto: Business Insider

Etichete: , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (2)

 

  1. […] Update: Asa cum ne-am asteptat, Nokia a prezentat la Abu Dhabi, in cadrul Nokia World, cele de mai sus, dar si o surpriza, Nokia 1320, care vine tot in format de phablet, cu ecran de 6 inci, dar cu specificatii mai slabe, precum ecran 720p si procesor dual-core, dar la 339 dolari bucata este o super-afacere. Asta daca nu cumva v-a vrajit Nexus 4… […]

  2. […] el este Gorilla Glass 3, iar bateria este si ea de 2.300 mAh. Ca design, Google pare ca a imbinat Nexus 4 cu Moto X si HTC One, adunand elemente din cele mai avansate telefoane Android ale […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.