HTC pregateste un super-smartphone cu ecran 1080p

Scris de

Uitati de Samsung Galaxy S III sau LG Optimus 4X HD! E vremea pentru HTC. Taiwanezii se pregatesc pentru lansarea in toamna a unui super-smartphone care sa faca de rusine rivalii.

Noul dispozitiv are nume de cod “dlx” si a fost depistat in testele GLBenchmark. Potrivit acestora, telefonul va avea un display de 5 inci cu rezolutie 1080p full HD si cip grafic Adreno 320. Procesorul este tactat la 1,5 GHz insa nu este un cip normal Qualcomm Snapdragon S4, ci un model “turbo” MSM8960T, care va fi cel mai probabil varianta quad-core.
Ei bine, cu aceste specificatii nici nu este de mirare ca modelul atinge 121,1 frame-uri pe secunda in testul Egypt Offscreen si 110,5 cadre pe secunda in Egypt Pro. Spre comparatie, modelul HTC One X atinge 64,8 fps si, respectiv, 94,8 fps.
Viitorul model va mai avea si stylus Scribe, asemeni celui introdus pe tableta Flyer, pliindu-se serios sub definitia “phablet-urilor” pe calea deschisa de Samsung Galaxy Note. De asemenea, gadgetul va fi capabil de a rula retelele 4G LTE. Sistemul de operare este Android 4.04 Ice Cream Sandwich.

Este de asteptat sa soseasca cu 2 GB de memorie RAM si o camera de 8 megapixeli.

Motorola cand va ridica manusa?

Sursa: Boy Genius Report
Sursa foto: SlashGear

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.