LinkedIn va cumpara aplicatia Pulse

Scris de

Reteaua profesionala LinkedIn va cumpara Alphonso Labs, producatorul popularului newsreader Pulse pentru o suma situata intre 50 si 100 de milioane de dolari, scrie All Things Digital, care citeaza surse familiare negocierilor.

Anterior, publicatia a mai scris ca Microsoft si Yahoo! erau interesate sa cumpere aplicatia. Cu sediul in San Francisco, Alphonso Labs a facut disponibila aplicatia pe diverse platforme, precum iOS si Android. Pulse are are 20 de milioane de utilizatori iar zilnic mai mult de 10 milioane de articole sunt citite prin intermediul acesteia.

Recent, Pulse a capatat si integrare social media, astfel ca utilizatorii pot vedea acum postarile prietenilor de pe Facebook, sa citeasca fluxul de Twitter sau sa urmareasca fotografiile postate pe Instagram sau Tumblr.

Alphonso Labs a strans recent 10 milioane de dolari de la investitori precum Redpoint Ventures, Greycroft Partners, Mayfield Fund, Lightspeed Investment Partners, New Enterprise Associates si Lerer Ventures. O aplicatie asemanatoare, Zite, a fost cumparata in 2011 de catre CNN pentru 20 de milioane de dolari. Tot atunci Facebook a achizitionat Snaptu, o aplicatie populara pe Symbian asemanatoare cu Pulse. Snaptu avea 78 de milioane de utilizatori.

LinkedIn a inceput in ultima vreme sa isi adauge un repertoriu media tot mai bogat.

Sursa: All Things Digital
Sursa foto: careerinsider.blogs.bucknell.edu

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (2)

 

  1. […] de la Google. Partea buna este ca exista acum si un alt tip de alternativa, respectiv agregatori ca Pulse, Flipboard, Umano sau chiar Google […]

  2. […] isi poate folosi ca arma baza sa imensa de 1,1 miliarde de conturi. Recent, reteaua profesionala LinkedIn a cumparat aplicatia Pulse pentru 80 de milioane de dolari astfel ca e inevitabila ciocnirea celor doua retele sociale in […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.