Steve Wozniak: Apple a devenit aroganta cu iPhone 5

Scris de

Apple n-ar trebui sa fie asa aroganta si sa creada ca doar ei au indiciile corecte, a declarat co-fondatorul Apple, Steve Wozniak.

El a criticat gigantul american intr-un interviu pentru TechCentral, numind Apple “aroganta”. El a mai spus ca singurul motiv pentru care iPhone 5 nu are un display mai mare – atat pe inaltime cat si pe latime – este deoarece compania crede ca este “singura care are indiciul corect”.

Intr-o reclama recenta, Apple spune ca display-ul de 4 inci de pe ultimul iPhone poate fi atins confortabil cu un deget in timpul folosirii cu o singura mana. Aceasta este o miscare defensiva, din moment ce producatorii Android se pot lauda cu ecrane mult mai mari: de la cele “comune” de 4,3 inci de pe Motorola Droid RAZR i si RAZR M pana la cei 4,8 inci de pe HTC One X+ si Galaxy S III. Ca sa nu mai vorbim de gigantul Galaxy Note II, cu cei 5,4 inci ai sai sau celelalte phableturi din lume. Ba chiar si Windows Phone ofera ecrane mai mari, dovada noile Lumia sau Windows Phone 8X by HTC.

“Cred ca Apple s-a pacalit pe sine insasi in privinta faptului ca poti sa atingi ecranul cu degetul si nu vad pe nimeni sa aibe probleme cu ecranele mai mari”, a punctat Woz.
“Apple incearca sa scape cu aceasta aparare, spunand ca a avut dreptate, insa parerile sunt impartite. Nu toti oamenii vor acelasi lucru si o multime chiar vor ecrane mari”, a continuat el.

Woz e cunoscut pentru giumbuslucurile sale. Acum cativa ani prognoza ca Android va deveni la fel de prezent ca si Windows. Acum un an de zile a fost fotografiat petrecerea Google de lansare a Galaxy Nexus. Recent a avut cuvinte de lauda la adresa Windows Phone si nu a fost de acord cu decizia juriului de a “amenda” Samsung cu un miliard de dolari in procesul privind patentele Apple.
Si, colac peste pupaza, il sprijina pe Kim Dotcom in cazul Megaupload, spunand ca industriile muzicala si a filmului au intrat in conflict cu cloud computingul.

Sursa: Boy Genius Report
Sursa foto: Boy Genius Report

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (3)

 

  1. […] Apple n-ar trebui sa fie asa aroganta si sa creada ca doar ei au indiciile corecte, a declarat co-fondatorul Apple, Steve Wozniak….Citeste mai mult […]

  2. […] co-fondatorul Apple, Steve Wozniak, a criticat Apple pentru ca nu a oferit o versiune mai mare spunand ca este o companie “aroganta”. Presa a mai detectat alte doua exagerari clasice: aceea ca iPhone 5 este cel mai subtire […]

  3. […] Recent, el a criticat Apple pe motiv ca a devenit aroganta sustinand ca stie ce e mai bine pentru utilizatori. […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.